Nyt fagligt nyhedsunivers til hele byggesegmentet i Danmark vil over foråret tage form, og dele nyheder og historier inden for digitale løsninger, banebrydende koncepter, bæredygtige produkter, innovative producenter og inspiration til at blive endnu bedre forretning.

Hold øje med BUILDING-NEWS.dk –
går live primo 2024

Vi udkommer med nyheder online, på nyhedsbreve samt beskriver analyser og tendenser/trends i magasinet.

[ba_logo_carousel _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/Logo-scan-convert2.jpeg” brand_name=”Scan” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/wedi_W150px_RGB_high.png” brand_name=”Wedi” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/D-AbSorb-logo-til-pb-og-billeder-13.06.png” brand_name=”absorb” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/Nem-statik-logo.svg” brand_name=”nem statik” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/nordic-tech-tools-logo-CMYK.jpg” brand_name=”nordic tech tools” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/upclimber-logo-CMYK.png” brand_name=”upclimb” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][ba_logo_carousel_child logo=”https://www.building-news.dk/wp-content/uploads/2023/12/logo2-safe2fall.png” brand_name=”Safe2Fall” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ba_logo_carousel_child][/ba_logo_carousel]

Tilmed dig allerede nu nyhedsbrevet!

* indicates required

Intuit Mailchimp

Baggrund

Byggeriet i Danmark spiller en afgørende rolle for samfundet, med næsten 200.000 ansatte og en betydelig andel af drivhusgasudledningen. Med Building-news.dk ønsker vi at skabe en platform, der ikke kun informerer, men også inspirerer og accelererer branchens omstilling mod en baredygtig fremtid.

Målgruppe

Vi retter vores opmærksomhed mod branchens aktører med et særligt kig pả den yngre del af byggebranchen, bảde virksomheder og enkeltpersoner, for at bidrage til, at den næste generation af byggefolk er informeret og engageret i de udfordringer og løsninger, der præger fremtidens byggeri.

Borgerpåvirkning

Building-news.dk vil kaste lys over områder, der direkte påvirker borgerne i Danmark. Dette inkluderer kommunernes, regionernes og statens indsats for innovation, udvikling, mobilitetsløsninger og bæredygtighed i de projekter, der realiseres.

Almene byggerier og byudvikling

Vi vil udforske almene byggeriers indflydelse på byudvikling, sammensætning og de afledte muligheder på et bredt niveau.
Dette område vil blive udforsket i dybden for at forstå, hvordan det påvirker samfundet som helhed.

Bygherre og arkitekters fremtid

Building-news.dk vil holde bygherrer og arkitekter to skridt foran ved at levere indsigt i tendenser, trends og innovation inden for det generelle byggeri. Vi stræber efter at levere dokumenteret og praktisk anvendelig viden for at guide dem i en stadig udviklende industri.

Renovering

Med 80 procent af den nuværende bygningsmasse stadig eksisterende i 2050, er renovering afgørende. Building-news.dk fokuserer på at levere opdaterede oplysninger om krav og klimarammer, der er nødvendig for at sikre en ansvarlig og bæredygtig renoveringspraksis.

Kontakt for mere info og annoncering

Martin Quarder

Partner & idémand

MQ@BUILDING-NEWS.DK
Telefon 22 32 50 70

Michael Gejel

Partner & salgsudvikling

MG@BUILDING-NEWS.DK
Telefon 60 26 14 28

Steffen Villadsen

Partner & salgsudvikling

 SV@BUILDING-NEWS.DK
Telefon 28 92 07 14

 

Asim Mushtaq

Partner & salgsudvikling

AM@BULDING-NEWS.DK
Telefon 93 83 03 93

Ebbe Fischer

Partner & redaktør

EF@BUILDING-NEWS.DK
Telefon 60 14 11 13

Building-news.dk drives af Nation News ApS. Rabalderstrædet 7 1. sal 4000 Roskilde Cvr. 44210878