Støjekspert til Systra

januar 10, 2024

Vil du have dine akustiske løsninger, visioner og strategiske målsætninger til at farve din arbejdsdag? Og vil du være med til at sætte dit personlige og faglige aftryk på den grønne omstilling?

Så bliv en del af SYSTRA Danmark, og hjælp os med at skabe intelligente akustiske løsninger, der forebygger støjgener i fremtidens bæredygtige infrastruktur.

Med udsigt over Ørestaden

Som vores nye støjekspert bliver du en del af afdelingen Planlægning og Arkitektur, hvor vi sidder 25 arkitekter og ingeniører i lyse lokaler med en flot udsigt over Amager og Øresund. Her arbejder vi blandt andet med vejplanlægning, støjdæmpning af vej- og togstøj, cykel- og mobilitetsplaner og meget mere – altid med bæredygtighed og grøn omstilling i fokus.

Du udvikler tidens vigtigste infrastrukturprojekter

Du kommer til at være med til at opbygge afdelingen for støjområdet i samarbejde med vores nuværende støjfolk. Her får du bl.a. en vigtig andel i de større støjprojekter, som fx støjhandleplaner i kommuner og støjreducerende overdækning af motorveje. Derudover kommer du også til at:

  • udføre støjmålinger og beregninger af ekstern støj.
  • forhandle løsninger til den kommunale og private sektor.
  • hjælpe med at lægge gangbare strategier, der udbygger markedet og udnytter den store efterspørgsel på reducering af støj.

Du er i høj grad med til at præge stillingen – så i takt med, at vi får udnyttet markedspotentialet, kan du sætte retningen for dine egne arbejdsopgaver.

Erfaren akustiker

  • Du har solid erfaring inden for akustikkens verden.
  • Du kan omsætte din viden til strategi, og du ved, hvordan du agerer i et politisk miljø med mange interessenter.

Vi forestiller os, at du fx har arbejdet med ekstern støj og gerne støj fra trafik- og togstøj – men har du arbejdet med noget helt andet, fx støj fra vindmøller, flyvepladser eller skydebaner, så hører vi også gerne fra dig.

Samarbejdskultur med fordele

Vi samarbejder tværfagligt og multidisciplinært i afdelingen, men dit tætte samarbejde bliver i et mindre, socialt team på 3 kolleger, der alle arbejder med at forebygge støjgener.

”Vi har et rigtig godt sammenhold i teamet. Vi løber blandt andet sammen til DHL, afholder nervepirrende bordtennisturneringer, og så har vi en fantastisk sommerfest, som vi altid ser frem til,” fortæller planlægger og ingeniør Rune Rasmussen.

Derudover tilbyder vi en fleksibel ordning, hvor der er gode muligheder for hjemmearbejde. Og så har vi en række medarbejderfordele, der gør dagligdagen både nemmere og mere overskuelig – alt fra massage til rengøring i eget hjem.

 

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via linket. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte planlægger og ingeniør Rune Rasmussen på telefon: +45 22 51 91 94 eller teamleder Ute Stemmann på telefon: +45 52 51 92 75. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men inviterer løbende egnede kandidater til samtale. Søg her

Vi tilbyder

Vil du være en del af en arbejdsplads, der kombinerer det bedste af stort og småt? Vores styrke er, at vi arbejder i små effektive teams med støtte fra førende eksperter fra hele verden.

SYSTRA tilbyder dig et varieret arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du klædt på til arbejde med nogle af verdens førende eksperter både i Danmark og i udlandet. Vi er nu i en meget ekspansiv fase, hvilket betyder, at du som medarbejder kan være med fra starten og være med til at forme forretningen. Vi tilbyder karrieremuligheder på en moderne arbejdsplads med udfordrende og sjovt arbejde i lokale projekter samt mulighed for at deltage i internationale projekter.

Vil du også være med på SYSTRAs rejse fremad og skabe fremtidens infrastruktur? Send dit CV og ansøgning til os allerede i dag. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

 

Om SYSTRA

SYSTRA er en international konsulentvirksomhed, og vi er førende inden for design, planlægning og udførelse af løsninger inden for infrastruktur som jernbaner, vej, letbaner og metro samt forsyning, miljø og vand, projektledelse og digitale. SYSTRA blev grundlagt i 1957 og har omkring 10.000 medarbejdere i 80 lande. Vi har mere end 1000 medarbejdere i Norden.

I SYSTRA Danmark er vi ca. 400 projektledere, rådgivere og specialister, som siden 2007 har arbejdet for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund. Vi har lokale kontorer i København, Albertslund, Aarhus, Esbjerg og Horsens. Mange af vores projekter er multidisciplinære, hvor vi samarbejder på tværs af organisation og landegrænser for at skabe løsninger, der gør verden mere grøn og digital.

Vi har været involveret i flere projekter, hvoraf de største er totalrådgiver på Ny jernbane over Vestfyn, teknisk rådgivning til DSB’s automatiseringsprojekt og til Banedanmarks elektrificeringsprojekt, udvidelse af Øresundsmotorvejen samt projektering af forskellige letbane- og metroprojekter for Metroselskabet.

 

Andre Job