Sponseret indhold: Wedi Fundo RioLigno – Wedis nyeste produktudvikling løser almindelig bygningsudfordring

januar 6, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

wedi Fundo RioLigno – wedis nyeste produktudvikling løser almindelig bygningsudfordring

Ved renovering på 1. sal med eksisterende træbjælkelag i etageadskillelse, støder håndværkere, entreprenører og arkitekter ofte på udfordring med monteringshøjder, når man gerne vil gå fra et eksisterende gulv – fx 3mm vinyl – til 12mm klinker. Her er beskeden alt for ofte: ”Det kan ikke lade sig gøre, da du vil skulle hæve konstruktionen for meget eller konstruktionen bliver for tung”.

wedi Fundo RioLigno løser denne udfordring.

Med en højde på kun 25mm og ensidig faldopbygning ned til 6mm ved rendeafløb, inklusive afløbsopbygningen, der er nedfældet i den underliggende trækonstruktion, giver Fundo RioLigno mulighed for at udforme barrierefri badeværelse og bruseniche på træbjælkelag med minimum af plads.

Læs mere om Fundo RioLigno her: https://bygmedwedi.dk/wedi-fundo-gulvelementer/wedi-fundo-rioligno/

Innovativt gennembrud med en række fordele til opbygningen af barrierefri badeværelsesgulve

wedi Fundo er opbygget, så afløb og gulvplade er integreret i ét system, der er cnc-fræset fra fabrikken. Det giver sikkerhed for, at der altid er det rigtige fald og garanterer en 100% vandtæt konstruktion – uanset om det bliver brugt i nybyg eller renovering.

wedi Fundo bliver produceret i 14 systemer med 5-25 standardstørrelser i hvert system – desuden kan det specialtilpasses og klargøres til vandbåren gulvvarme fra fabrikken, hvis der er behov herfor.

Den lave vægt på wedi Fundo gør desuden gulvpladerne oplagte til renovering i eksisterende ejendomme, da det mindsker belastningen og påvirkningen af konstruktionen under vådrummet.

De største fordele ved wedi Fundo RioLigno:

  • Mulighed for at etablere badeværelse med klinker på 1. sal på eksisterende træbjælkelag
  • CNC-fræsning fra fabrikken garanterer gulv-elementer med korrekt fald hvér gang og eliminerer dermed risikoen for menneskelige fejl
  • Nemmere og hurtigere installation – pga. elementernes lave vægt og hærdetid på kun 1 døgn
  • Lever op til gældende lovkrav om fald på badeværelsesgulv

 

For endnu hurtigere montering anbefales det desuden, at håndværkere bruger wedi Fundo underbygningselement til rendeafløb, der sørger for sikker montering af afløbet i underkonstruktionen. Hele gulvet kan let monteres med wedi montagelim; wedi 610 klæbe- og tætningsmasse.

De fleste håndværkere benytter desuden typisk 30mm wedi Preline byggeplader til gulvopbygningen til 16mm vandbåren gulvvarme på resten af badeværelsesgulvet – og det tyndeste gulvsystem på markedet med linjeafløb; wedi Fundo Rioligno.