NEWTEK

juni 13, 2024

Det burde kunne betale sig at ’tænke anderledes’ i disse dage, da vi lever i en verden, hvor modstandskraft er en stadigt stigende væsentlig håndteringsmekanisme. Det offentlige, virksomheder og forbrugere skal være fleksible, agile og selvsikre.

NEWTEK er et innovativ virksomhed med speciale i at bringe innovative teknologier til et marked, der orienterer sig mod større miljøbevidsthed, bedre mobilitet, bedre kommunikation  og bedre sundhed.

Vi specialiserer os indenfor:

Vi holder til i Odense, meget tæt på motorvej E20.

NEWTEK står som garant for innovative løsninger, mellem på den ene side kundens ønsker, og på den anden side de installationsmæssige muligheder. Vi søger konstant at være med på nye teknologier og muligheder, og være blandt de bedste til at udnytte disse. 

NEWTEK tilbyder et miks af solid viden og erfaring med faglig styrke indenfor vores kerneområder. Vi kan udføre idéoplæg, målinger og beregninger i eksisterende bygninger eller på udendørs anlæg, og udarbejde tidsplaner og tilbud, såvel som dimensionering og projektering af selve udførelsen og tilsynet. Qua vores store kontaktflade med installatørbranchen, kan vi tilbyde fuld turn-key løsninger overalt i landet.

NEWTEK  er partner med flere stærke kendte europæiske producenter, der har egen udvikling og produktion.

 

NEWTEK ApS

Kærvej 39, DK 5220 Odense SØ

E-mail: info@newtek.dk

Tel: (45)2124 2454
Hjemmeside: https://www.newtek.dk/

Andre leverandører

 

Panelbyg ApS

Panelbyg ApS

Panelbygs vision er at være branchens foretrukne valg for byggematerialer og løsninger samt at være anerkendt for vores kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at de materialer,...

Read More