Byggeledelse og fagtilsyn på konstruktionsområdet til SYSTRA

januar 11, 2024

Vi søger en dygtig og erfaren ingeniør til afdelingen Broer og konstruktioner i SYSTRA Danmark

Som byggeleder og fagtilsyn inden for broer og anlægskonstruktioner bliver du tilknyttet nogle super spændende broprojekter i Danmark og kommer til at samarbejde og koordinere med kolleger på tværs af de danske kontorer. Derudover har vi et solidt netværk af internationale kollegaer, der i alt tæller 800 specialister på netop broområdet.

Del af et stærkt hold af brofaglige kolleger

Broer og Konstruktioner tæller 48 rådgivere, ingeniører, geoteknikere og projektledere med et stærkt fagligt og socialt fællesskab lokaliseret henholdsvist i Ørestad, Aarhus og Horsens.

Som byggeleder og fagtilsyn bliver du tilknyttet vores kontor i Ørestad, og du skal kunne dække opgaver i Østdanmark. Afdelingen arbejder med design, projektering, tilsyn, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse af broer, tunnelkonstruktioner, havne, geotekniske konstruktioner m.m. I øjeblikket arbejder vi bl.a. med eftersyn og forskellige vedligeholdsarbejder på Vejdirektoratets store broer, eftersyn og vedligeholdsopgaver for en lang række kommuner samt nyanlæg på flere stor danske infrastrukturprojekter, bl.a. Hillerødmotorvejens forlængelse, Udvidelse af Øresundsmotorvejen, Ny bane Vestfyn, og en masse mindre projekter, som involverer omfattende broarbejde.

Jobbet og dine kompetencer

Vi søger en faglig stærk byggeleder og fagtilsynsperson med stor erfaring i planlægning og gennemførelse af byggeledelses- og fagtilsynsopgaver på nybyg og renovering af broer og konstruktioner, samt tilstandsvurderinger ved udførelse af rutineeftersyn, generaleftersyn og særeftersyn – på små og store eksisterende broer i Østdanmark. Herudover er der opgaver inden for projektering og udarbejdelse af udbudsmateriale i hoved- eller totalentreprise i forbindelse med små og store reparationsprojekter. Kunderne er typisk Vejdirektoratet, Banedanmark og kommuner.

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør og har min. 3-5 års praktisk erfaring fra en tilsvarende rolle.

Derudover kan du svare ’ja’ til, at:

  • Du har en stor brofaglig viden, både nybyg og brorenovering
  • Du har erfaring med drift og vedligehold af broer og bygværker
  • Du har god praktisk forståelse for, hvordan konstruktive detaljer kan løses i virkeligheden
  • Du har et stærkt samarbejdsgen og er kommunikativt stærk
  • Med din personlighed vægter du den gode dialog med både kolleger, entreprenører og kunder
  • Du er handlekraftig og resultatorienteret, og du er struktureret i din arbejdsform
  • Du vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø med vægt på samarbejde, tillid og godt humør
  • Du er flydende i dansk og har gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt
  • Du har lyst til at blive del af en af verdens førende infrastrukturrådgivere og samarbejde med dygtige kolleger. 

Et stærkt kollegialt miljø og en fleksibel arbejdsplads

Du får et job med ansvar og stor indflydelse på egne arbejdsopgaver – og gode muligheder for selv at sætte retningen for udviklingen af din karriere. På vores kontorer arbejder vi i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger. Her vil du være omgivet af kompetente og engagerede kolleger, som du vil kunne sparre med, og som vil hjælpe dig godt i gang i jobbet.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, flekstid og løn, der matcher dine kvalifikationer. Som en del af det fleksible arbejdsliv i SYSTRA tilbyder vi mulighed for hjemmearbejde under tilgangen, at hvis det passer godt for dig, dine opgaver, dit team og evt. eksterne aftaler, at du arbejder hjemme, så passer det også for  SYSTRA. Derudover ser vi ekstremt positivt på innovation, proaktivitet og gode idéer – vi er en virksomhed i bevægelse.

I afdelingen har vi et stærkt socialt fællesskab, hvor vi vægter at mødes og have det sjovt – af og til også uden for arbejdstiden. En del af medarbejderne har mindre børn, så worklife-balance er i højsædet, for at performance og arbejdsglæde er i top.

Lyder det interessant? Så send os en ansøgning. Søg her

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Norvin på tlf.: 52 51 93 90, eller gruppeleder i Ørestad Michael Sass på tlf.: 52 51 90 93.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men inviterer løbende egnede kandidater til samtale.

Vi tilbyder

Vil du være en del af en arbejdsplads, der kombinerer det bedste af stort og småt? Vores styrke er, at vi arbejder i små effektive teams med støtte fra førende eksperter fra hele verden.

SYSTRA tilbyder dig et varieret arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du klædt på til arbejde med nogle af verdens førende eksperter både i Danmark og i udlandet. Vi er nu i en meget ekspansiv fase, hvilket betyder, at du som medarbejder kan være med fra starten og være med til at forme forretningen. Vi tilbyder karrieremuligheder på en moderne arbejdsplads med udfordrende og sjovt arbejde i lokale projekter samt mulighed for at deltage i internationale projekter.

Vil du også være med på SYSTRAs rejse fremad og skabe fremtidens infrastruktur? Send dit CV og ansøgning til os allerede i dag. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Om SYSTRA

SYSTRA er en international konsulentvirksomhed, og vi er førende inden for design, planlægning og udførelse af løsninger inden for infrastruktur som jernbaner, vej, letbaner og metro samt forsyning, miljø og vand, projektledelse og digitale. SYSTRA blev grundlagt i 1957 og har omkring 10.000 medarbejdere i 80 lande. Vi har mere end 1000 medarbejdere i Norden.

I SYSTRA Danmark er vi ca. 400 projektledere, rådgivere og specialister, som siden 2007 har arbejdet for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund. Vi har lokale kontorer i København, Albertslund, Aarhus, Esbjerg og Horsens. Mange af vores projekter er multidisciplinære, hvor vi samarbejder på tværs af organisation og landegrænser for at skabe løsninger, der gør verden mere grøn og digital.

Vi har været involveret i flere projekter, hvoraf de største er totalrådgiver på Ny jernbane over Vestfyn, teknisk rådgivning til DSB’s automatiseringsprojekt og til Banedanmarks elektrificeringsprojekt, udvidelse af Øresundsmotorvejen samt projektering af forskellige letbane- og metroprojekter for Metroselskabet.

Andre Job