Arkil søger projekteringsleder til beton og byggeri af energi, forsyning og industrianlæg

februar 9, 2024

Har du en passion for perioden i projektet, hvor de tekniske og arkitektoniske detaljer planlægges med fokus på at levere kvalitet til tiden? Så har vi en spændende stilling til dig.

Sæt dit aftryk på de konstruktioner, der leverer Danmarks grønne omstilling

Arkil er en danskejet entreprenørvirksomhed, som er dedikeret i at levere højkvalitetsløsninger og service til vores kunder inden for bl.a. beton og konstruktioner og vi stræber altid efter at være branchens foretrukne partner. 

Som projekteringsleder i Arkil, får du indflydelse på- og ansvar for at realisere afdelingens strategi med at fastholde, udbygge og udvikle aktiviteterne inden for totalentrepriser, partnering og tidlige udbud frem til produktionsstart. Du bliver projektansvarlig for detailprojektering og produktionstegninger og materiale frem til myndigheds- eller bygherregodkendelse samt projektgennemgang, overdragelse og opfølgning til de projekt- og kontraktansvarlige for udførelsen.

Divisionsdirektør Erik Berg Madsen udtaler: ”Du kommer til at være en del af et kompetent team med base på vores kontor i Randers, hvor du vil spille en nøglerolle i at sikre, at alle tekniske, arkitektoniske og regulatoriske aspekter af projektet er veldefinerede og klart forstået, inden byggeriet påbegyndes. Det er derfor vigtigt, at du kan jonglere med teknisk ekspertise, ledelsesfærdigheder og effektiv kommunikation for at lede projekteringsprocessen med succes inden for Arkils fastlagte rammer, herunder økonomi, tid og kvalitet.”

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en virksomhed som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau
  • God mulighed for videreudvikling og efteruddannelse 
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Attraktiv sundhedssikring og pensionsordning.

Indfri vores værdier i samarbejde med os

Vi agerer og arbejder ud fra vores værdisæt, så det er derfor vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter og personligheder. Det indebærer også, at du er løsningsorienteret og handlekraftig, samtidig med at du formår at rumme en høj grad af kompleksitet og kan tilpasse dig pludselig opståede situationer. 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er en stærk kommunikator og forstår at navigere i en omskiftelig hverdag
  • Har erfaring med at tilbudskalkulere egenproduktion og udarbejde samlede totalentreprise tilbud
  • Har en teknisk uddannelse og/eller solid erfaring med insitu beton og byggeri
  • Har erfaring med at opretholde høje standarder for kvalitet og sikkerhed.

Er du klar til at indfri dit potentiale og udfolde dine kompetencer 

Så send din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt via vores hjemmeside, idet vi løbende indkalder til samtale. 

Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte divisionsdirektør Erik Berg Madsen på tlf.: 40 33 03 90. 

Vi ser meget frem til at høre fra dig – Søg her

Læs mere om Arkil her

 

Andre Job