Arkil søger projektchef til store infrastrukturprojekter

februar 9, 2024

Har du en passion for komplekse anlægsprojekter? Befinder du dig samtidig godt i en rolle, hvor du skal lede store projekter og levere kvalitet til tiden? Så har vi en spændende stilling til dig.

Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur

Arkil er en danskejet entreprenørvirksomhed, som er dedikeret i at levere højkvalitetsløsninger og service til vores kunder inden for infrastrukturprojekter heraf bl.a. motorvejsprojekter, hvor vi altid stræber efter at være branchens foretrukne partner. 

Du får det overordnede ansvar for hoved- og totalentrepriser i Jylland, der indebærer alt fra tilbudsgivning, kontraktforhandling og til planlægning af den overordnede drift af byggepladsen. Det er derfor en fordel, hvis du har et godt kendskab til de forskellige kontrakttyper. Det bliver dit ansvar, at projekterne gennemføres inden for Arkils fastlagte rammer, herunder økonomi, tid og kvalitet. Jobbet kræver gode evner til at fokusere, prioritere og samarbejde, ligesom evnen til at motivere medarbejdere, sikre et sikkert og godt arbejdsmiljø samt uddelegering af opgaver er en vigtig egenskab.

Divisionsdirektør Henrik Rasmussen udtaler: ”Som projektchef i Arkil, får du indflydelse på og ansvar for nogle af vores største infrastrukturprojekter og du kommer til at stå i spidsen for dedikerede og dygtige medarbejdere fra forskellige fagområder. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig leder, som forstår at få alle kompetencer i spil, både mht. ledelse af medarbejdere og samarbejdet med bygherre og rådgiver. Du kommer også til at være en del af vores team med kolleger, der brænder for at skabe nye løsninger.”

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en virksomhed som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau
  • God mulighed for videreudvikling og efteruddannelse 
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Attraktiv sundhedssikring og pensionsordning.

Indfri vores værdier i samarbejde med os

Vi agerer og arbejder ud fra vores værdisæt, så det er derfor vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter og personligheder. Det indebærer også, at du er løsningsorienteret og handlekraftig, samtidig med at du formår at rumme en høj grad af kompleksitet og kan tilpasse dig pludselig opståede situationer. 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har solid erfaring med projektledelse samt et bredt kendskab til komplicerede anlægsprojekter
  • Er en stærk kommunikator og forstår at navigere i en omskiftelig hverdag
  • Har en videregående uddannelse, gerne som ingeniør med relation til anlægsbranchen
  • Har erfaring med at opretholde høje standarder for kvalitet og sikkerhed.

Er du klar til at indfri dit potentiale og udfolde dine kompetencer 

Så send din motiverede ansøgning og CV hurtigst muligt via vores hjemmeside, idet vi løbende indkalder til samtale. 

Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte projektchef Bo Nielsen på tlf.: 40 13 37 62 eller divisionsdirektør Henrik Rasmussen på tlf.: 21 70 23 49 

Vi ser meget frem til at høre fra dig – Søg her

Læs mere om Arkil her

 

Andre Job

Selvkørende installatør til Biotrans, primært Sjælland!

Selvkørende installatør til Biotrans, primært Sjælland!

Bliv del af den grønne omstilling, vær med til at gøre en forskel! Vi søger en frisk og serviceminded installatør til arbejde i hele DK, dog primært Sjælland. Du skal medvirke til at foretage installationer i PE-rør efter faste guidelines, inde/ude, i jord og...