Krone Vinduer A/S – INTERN SÆLGER – teknisk rådgivning

juni 14, 2024

Er du serviceminded og har flair for teknisk salg, kundepleje og kunderådgivning? Så er det måske dig, vi søger til Danmarks mest fleksible vinduesfabrik. KRONE er inde i en rivende udvikling og søger derfor en ny kollega i en af vores interne salgsafdelinger, enten i Harken ved Hjørring eller i Horsens, afhængig af dine ønsker og din bopæl.

Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram. Vi giver frihed og sikrer fleksibilitet fremfor faste rammer, når vi rådgiver vores kunder. God service og tilfredse kunder er vores vigtigste fokusområder.

Du bliver en vigtig del af vores engagerede salgsteam, og din dagligdag vil foregå i et åbent kontorlandskab, hvor sparring og teamwork er faktorer der vægter højt. Din fornemste opgave bliver at servicere vores kunder og sikre, at de får en god oplevelse, når de er i dialog med dig.

Hvis du har kendskab til vinduesproduktion, har branchekendskab og tegningsforståelse vil det være en klar fordel, ligesom en håndværksmæssig baggrund, en baggrund som bygningskonstruktør eller erfaring med byggeteknisk salg også vil gavne dig og os. Det vigtigste er dog, at du forstår at udnytte din byggetekniske forståelse, når du skal rådgive dine kunder.

Dine opgaver:

Dig som person:

 • Behandling og opfølgning på tilbud og ordrer, primært til B2B kunder

 • Tæt samarbejde med kunden og dennes rådgivere, så som arkitekter og ingeniører

 • Back up funktion for eksterne sælgere

 • Modtagelse og betjening af private samt professionelle kunder i showroom.

 • Du er først og fremmest serviceminded og sætter en ære i at give kunden en god salgs- og rådgivningsoplevelse

 • Du er et naturtalent, når det kommer til salg og kundekontakt dvs. du formår både at spørge, lytte og komme med gode og anderledes forslag

 • Du har et godt humør og mestrer samarbejdets kunst

 • Du har byggeteknisk indsigt samt tegningsforståelse

 • Du er god til at sætte dig ind i nye produkter, farver og design

 • Du er sælger eller har erfaring fra et håndværksmæssigt eller teknisk job

 • Du overholder aftaler og arbejder struktureret og målrettet.

Vi tilbyder dig:

 • God fast løn

 • Et fuldtidsjob

 • Mulighed for at få indflydelse på eget jobindhold

 • Et spændende, afvekslende og udfordrende job i en voksende og

  velkonsolideret virksomhed/koncern

 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en flad struktur

 • En uformel og uhøjtidelig omgangsform

 • Et loyalt team på hele arbejdspladsen med gode og dygtige kollegaer

 • Ordentlige arbejdsforhold med bl.a. sundhedsforsikring og pensionsordning.

Vil du med på vores KRONE Team?

Så skynd dig at sende din motiverede ansøgning, CV samt evt. anbefalinger til rm@krone.as.

Og hvis du har spørgsmål til stillingen, så tag endelig fat i salgschef Rasmus Madsen på tlf. 3098 4564.

Om KRONE:

I mere end 70 år har KRONE leveret gennemtestede kvalitetsløsninger i form af vinduer og der gør det muligt at kombinere vigtige funktioner som støjreduktion, brandsikkerhed og lavenergi med æstetik, og give brugerne frihed til selv at skabe rammerne for deres omgivelser. KRONE har rødder i Harken i Vendsyssel og har i dag 2 produktioner og flere salgskontorer og udstillinger rundt i Danmark.

KRONE er en del af Nordeuropas største vinduesfamilie, DOVISTA, som er ejet af VKR, som har fokus på at tage sig godt af sine medarbejdere og samtidig give noget tilbage til samfundet. Derfor støtter vi almennyttige projekter inden for alt lige fra videnskab til sociale forhold.

Andre Job