Sponseret: Scan Converts specialister skræddersyr løsninger til en bred vifte af byggeprojekter

marts 1, 2024

Absorb/safe2fall - Foto af Scan-convert

Absorb/safe2fall - Foto af Scan-convert

Med en række af Danmarks bedste ingeniører i stalden løser Scan Convert specialiserede opgaver i byggebranchen. Blandt andet har man de populære produkter AbSorb® og Safe2Fall® i porteføljen.

Scan Convert råder over egen tegnestue med ingeniører og projektledere. Man udvikler produkter, og som partner på et projekt tilbyder Scan Convert totalløsninger indenfor bl.a. design, konstruktion, produktion, montage, installation og service af maskiner.

Egenudviklet støjskærm: AbSorb®

Scan Convert certificerer desuden inden for stålkonstruktioner og beregninger af disse, og man har det sidste årti serviceret en række større byggerier på feltet.

Et af de mest populære produkter i Scan Converts portefølje hedder AbSorb®. Der er tale om en støjskærm med en kerne, der er beskyttet af en membran. 

Delene er fremstillet af vejrbestandige materialer, hvorfor støjskærmen er vedligeholdelsesfri og har lang levetid.

Safe2Fall® Systems redder liv

I takt med, at flere og flere havne også bliver rekreative områder, har det højnet behovet for sikkerheden, og her har Scan Convert udviklet et sikkerhedsnet, som også benyttes i forbindelse med vejanlæg.

Det forebygger dødsulykker på havnefronten, men også på stål og betonbroer. Safe2Fall® Systems designes, projekteres, fremstilles og monteres af Scan Convert. 

Et kerneelement ved Safe2Fall® Systems er, at det har et så fleksibelt design, at det kan tilpasses hvilken som helst type bro. Systemet er f.eks. anvendt på flere letbanebroer på Hovedstadens Letbane.

 

Opfordring til at bruge specialisterne

Når man åbner en dialog med en potentiel kunde, ser Scan Converts specialister konkret på sagen og kommer med et bud på en løsning.

”Det giver kunden nem adgang til ekspertviden og konkrete beregninger at forholde sig til. Altid inden for budgetrammen,” siger CEO i Scan Convert, Jes Bo Rennebod.

Han tilføjer:

”Jeg tager typisk selv ud med kollegaerne, når vi afdækker et emne, og jeg vil opfordre de store spillere til, at de i stedet for at ansætte folk til specialiserede opgaver, afleverer en række af disse opgaver hos mindre ingeniørvirksomheder. Til de rette specialister med spidskompetencerne i orden.”

Scan Convert samarbejder med en række af de store aktører på det danske byggemarked. ”Vi er gode til stålkonstruktioner og fundering. Det handler typisk om, at kunderne har nogle konkrete problemer, og her er vores ingeniørstue rigtig god til at løse udfordringerne,” siger Jes Bo Rennebod.

Læs mere på www.scan-convert.com