Nyt seniorboligkoncept med fart på køber kontorejendom i Hillerød

marts 12, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Mikael Blomkvist

Seniorboliger til de mange velstillede pensionister skyder op overalt. Nu har Investering & Seniorbolig købt BUPL’s kontordomicil i Nordsjælland med fokus på et simpelt og effektivt koncept. Flere opkøb på vej.

 

Af redaktionen

Investering & Seniorbolig er et investeringskoncept, hvor aktionærerne får medbestemmelse over, hvor i landet der skal opføres seniorboliger.

Virksomheden blev stiftet i 2021 og har netop foretaget deres første investering med fokus på at skabe attraktive seniorboliger på Østergade i Hillerød. Det skriver Byens Ejendom.

 

Veltestet koncept til ny målgruppe

Direktør og stifter af Investering & Bolig, Bjarke Wolmar, udtaler:
“Vi har et enkelt og gennemprøvet koncept, som bl.a. vores søsterselskab Investering & Studiebolig har succes med. Kort fortalt vil vi imødekomme vores aktionærers ønsker og udbyde attraktive seniorboliger til rimelige priser og gode vilkår for vores aktionærer og deres nærmeste. Investeringen i Hillerød er den første af forhåbentlig mange i det ganske danske land,” siger han og uddyber:

“Hillerød lider, ligesom andre danske byer, under manglen på seniorboliger og har gjort det i en årrække. Seniorboliger er efterhånden blevet en efterspurgt vare, og derfor er vi også glad for, at aktionærerne snart kan glæde sig over de nye seniorboliger, som forventes at stå færdige på den anden side af sommeren.”
Der er tale om 4 lejligheder på samlet 807 2, som nu er i gang med at blive omdannet til nye seniorboliger.

Seniorboligerne er på 60-120 m2 og formålet er at skabe et fællesskab blandt seniorer på tværs af boligerne.

 

Flere opkøb på vej i hele landet

Ifølge Bjarke Wolmar kommer der snart mange flere investeringer i området.

”Vi har allerede kig på tre andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland, så vi løbende kan tilbyde vores aktionærer og deres nærmeste seniorboliger i hele landet.”

At valget er faldet på Hillerød som den første by til at opføre seniorboliger, er en kombination af aktionærernes ønsker og at placeringen er ideel til seniorboliger.

 

Særlige kriterier ved opkøb

Line Baun Danielsen er født og opvokset i Hillerød og er bl.a. bestyrelsesmedlem i Investering & Seniorbolig. Hun udtaler følgende, ifølge Byens Ejendom.

“Vores grundlæggende tankegang bag konceptet er, at vi vægter aktionærernes ønsker og behov højt. Vi har sat et par kriterier op, som f.eks. er, at det skal være tæt på offentlig transport, kultur, by, butikker og natur.

Det findes ikke mange steder, men sådan er det på Østergade. Samtidig er der egen parkeringsplads med ladestandere, som kan komme både seniorer og deres pårørende til gode. Når vi gør regnskabet op, kan vi faktisk sætte flueben ved det hele med denne lokation.”

 

 

Related Articles

Arkitektur: Københavns ældste skyskraber fredes

Arkitektur: Københavns ældste skyskraber fredes

En fredning af SAS Royal Hotel ved Hammerichsgade 1 ved Vesterport Station i København er en realitet. Det er opført fra 1956-60 og er hovedstadens ældste skyskraber.   Af redaktionen ”Det er en stor dag for Danmark, en stor dag for København og en stor dag for...

Borgmester vil renovere Nørrebro Station for 75 mio. kroner

Borgmester vil renovere Nørrebro Station for 75 mio. kroner

Af redaktionen Københavns Kommune kalder Nørrebro Station ’en relativt mennesketom, nedslidt og utryg stationsbygning.’ Derfor går kommunen nu sammen med DSB om et storstilet projekt. DSB vil finde ca. 30 millioner kroner til renovering af selve stationsbygningen på...