Bygningsstyrelsen søger ét totalentreprenørhold til alle byggeopgaver

marts 25, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

Udbuddet for en fireårig strategisk rammeaftale for totalentrepriser offentliggøres i maj 2024. Bygningsstyrelsens lægger vægt på at finde en stærk partner.

 

Af redaktionen

I foråret sender Bygningsstyrelsen en ny fireårig rammeaftale i udbud.

Aftalen er landsdækkende og omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af byggeri på over tre mio. kr. Det fremgår af en pressemeddelelse.

 

Ønsker ét totalentreprenørhold

Med udbuddet ønsker Bygningsstyrelsen at finde ét totalentreprenørhold, der skal bidrage til at sikre effektiv eksekvering, budgetsikkerhed og høj kvalitet på byggeri. Rammeaftalen omfatter som udgangspunkt alle byggeopgaver.

Det er en samarbejdsmodel, hvor produkt og proces optimeres via gentagelser, tillidsbaseret dialog, relationsopbygning og vidensdeling på tværs af projekter, oplyser styrelsen.

Vicedirektør i styrelsen, Signe Primdal Lyndrup, udtaler:

”Vi arbejder konstant på at styrke vores bygherrefunktion og projektgennemførelsen, så vi kan levere effektive og professionelle løsninger til vores kunder. Vi har gennem den eksisterende strategiske rammeaftale med Hoffmann A/S fået mulighed for at inddrage såvel rådgivere som entreprenører i processen på et meget tidligt tidspunkt og dermed arbejde med de rigtige løsninger fra starten samt dele erfaringer fra projekt til projekt. Det har markant styrket Bygningsstyrelsens mulighed for at aflevere til aftalt tid, pris og kvalitet. Vi har derfor store forventninger til det kommende samarbejde i den ny ‘Strategisk Rammeaftale’.”

 

Informationsmøder start maj

Der afholdes informationsmøder om udbudsprocessen og aftalen den 6. maj på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V og den 7. maj på Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

 

Kilde: Bygningsstyrelsen

 

Related Articles

”Man skal sparke døren ind til de store”

”Man skal sparke døren ind til de store”

STRATEGISKIFT: Afmatningen i økonomien gjorde det nødvendigt for Svane Byg at gå fra at have mindre private kunder til nu at have fire store solide kunder som rygrad. Ejeren fortæller her, hvordan han gjorde – og hvordan han nu håndterer ESG-kravene fra de store...