Nørresundby vokser – byudviklingsprojekt i støbeskeen

marts 26, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Carl David

Et område omkring Loftbrovej ved Bouet i Nørre Uttrup, Nørresundby, er på vej til at blive bebygget. D. 11. marts besluttede politikerne i byrådet at sende en lokalplan for en del af arealet i offentlig høring.

 

Af redaktionen

Den 4. april 2024 skal politikerne i By- og Landskabsudvalget i Aalborg Kommune beslutte, om endnu en lokalplan skal indstilles til at blive sendt i otte ugers offentlig høring. Det skriver Dansk Byudvikling.

Coop har desuden erhvervet et område på 64.000 m2 tæt ved, som også forventes at blive udviklet inden længe.

 

Butikker i tre etager

Planen er pt. at bygge butikker i tre etager på en grund, der ligger ud mod Frederikshavnmotorvejen.

“Lokalplanen giver mulighed for opførelse af erhvervsbyggeri samt butikker til udvalgsvarer,” fremgår det af et notat fra Aalborg Kommune, ifølge Dansk Byudvikling.

 

Ingen dagligvarer

Af lokalplanforslaget fremgår det, at der skal bygges 6.185 kvadratmeter butikker til detailhandel eller butikker til ‘særligt pladskrævende varer’.

Den enkelte butik skal være mindst 700 kvadratmeter stor, og der må ikke etableres dagligvarebutikker.

 

 

Related Articles

Hvidovre Fodbold vil opføre nyt superligastadion

Hvidovre Fodbold vil opføre nyt superligastadion

Opkomlingen på den københavnske vestegn har sat kurs mod et større stadionbyggeri - og kommunen støtter op.   Af redaktionen Målsætningen for Hvidovre Fodbold er at være blandt de 18 bedste klubber i Danmark. For at nå det mål er det udover en stærk økonomi...

”Produktionsarealet vil krympe, og det har store konsekvenser”

”Produktionsarealet vil krympe, og det har store konsekvenser”

AREALANVENDELSE: I et debatindlæg peger en specialist på, at der ligger markante konsekvenser for danskernes levevis og byggebranchen i det faktum, at store områder til produktion vil blive reduceret markant.   Af redaktionen ”Alle har lyst til et parcelhus, og...