Sponseret: VÆR DEN FØRSTE TIL AT LEJE DANMARKS BEDSTE EL GRAVEMASKINE!

juni 27, 2024

Foto: Zeppelin Danmark

Foto: Zeppelin Danmark

Lej Cat 310 Z-Line hos Zeppelin Rental Danmark. Denne hydrauliske gravemaskine på 12 tons er 100 % elektrisk og leverer maksimal ydelse uden emissioner.

Forbedret arbejdsmiljø

Med en elektrisk gravemaskine får du lave vibrations- og støjniveauer. Dette forbedrer føreroplevelsen og arbejdsmiljøet for de mennesker, der arbejder i maskinens nærhed.
CAT 310 er ydermere udstyret med en ’next generation’ kabine med blandt andet forvarmningsfunktion, der sikrer et behageligt arbejdsmiljø i koldt vejr.

Let at betjene

CAT 310 er meget let at betjene, og den eneste forskel fra en almindelig dieseldrevet gravemaskine er et ekstra display, der informerer føreren om batteriets og drivlinjens status. Ellers har den identisk betjening af maskinen i alle tilstande. læs mere om CAT 310 Z-linen

Opladningsinterface

Den elektriske CAT 310 gravemaskine bruger den standardiserede CCS2-hurtigopladningsgrænseflade for at sikre tilgængelighed og alsidighed af opladningsudstyr på stedet (kræver tilkøb eller leje af lader ved leverandør af disse).
CAT 310 Z-LINE kan også oplades natten over på en standard CEE-nettilslutning ved hjælp af det ladekabel, der følger med maskinen.

Sikkerhed og tryghed

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. CAT 310 Z-LINE gravemaskinen er designet til at holde dig sikker på jobbet. Overvågningsanordninger sørger for sikker drift under alle forhold.

Lavere driftsomkostninger

Færre bevægelige dele, færre væsker, færre filtre, lavere energiforbrug og længere serviceintervaller gør maskinen mere driftssikker og sikrer lavere driftsomkostninger.

Service og support

Når du lejer hos Zeppelin Rental Danmark får du gavn af vores højt uddannede og certificerede kollegaer fra Zeppelin Danmark. De er eksperter i CAT maskiner og kan løse alle problemer og udfordringer, lige fra uddannelse af førere, servicebehov, reservedele og meget mere.

MICHAEL BRUUN – FLEET MANAGER

Ring eller skriv direkte til Michael for at høre mere om udlejning af CAT 310 Z-LINE

+45 30 18 90 62
michael.bruun@zeppelin.com