Senior Geotekniker til Systra

januar 11, 2024

Ethvert anlægsprojekt hviler på solide geotekniske undersøgelser og i SYSTRAs Geotekniske gruppe leverer vi den rådgivning der er fundamentet for de store infrastrukturprojekter. Gruppen vokser og vi søger endnu en geotekniker med flere års erfaring til vores kontor i Ørestad. Lige nu arbejder vi blandt andet på udvidelsen af Øresundsmotorvejen, forlængelsen af Hillerødmotorvejen og den ny højhastighedsbane over Vestfyn. Derudover har vi mange forskellige opgaver for både private og offentlige bygherrer.

Som Senior Geotekniker bliver du en del af geoteknikgruppen i afdelingen for Broer & konstruktioner, hvor det bliver din opgave at være en af de faglige grundpiller i gruppen. Du brænder for tilsyn og arbejdet i marken, men kan også tage rollen som specialist, sparre med dine kollegaer samt tage del i projekteringsarbejdet. I det daglige arbejde vil du indgå i en projektgruppe, hvor du både vil få ansvaret for egne projekter, ligesom du vil skulle yde sparring og støtte for gruppens kolleger.

Gruppen består af en bred fordeling af kompetencer og anciennitet, og ancienniteten spænder således fra nyuddannede til +30 års erfaring. Der vil derfor være rig mulighed for både at lære, og lære fra sig i det daglige arbejde.

I Broer & konstruktioner er vi 48 medarbejdere der blandt andet arbejder med projektering af geotekniske konstruktioner, brofundamenter, støttevægge, pælefundamenter, dæmninger, vindmøllefundamenter og byggegruber. Vi projekterer alle slags geotekniske konstruktioner, udarbejder geotekniske undersøgelsesrapporter samt yder rådgivning i alle faser inden for broer og anlægskonstruktioner på såvel nyanlæg som renovering og ombygning.

Udviklingsmuligheder i et fleksibelt arbejdsmiljø:

I SYSTRA får du et spændende og udfordrende job, hvor du kommer til at spille en central rolle på nogle af vores samfundsvigtige projekter. Du kommer til at få din daglige gang på kontoret i Ørestad. Her får du engagerede og rare kolleger med et meget højt fagligt niveau. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet – bl.a. mulighed for at arbejde fra kontor såvel som hjemme – ansvarlighed og samarbejde mellem erfarne kolleger. Vi har en personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, og vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

SYSTRA Danmark er en del af en stor international koncern, og da der er stor interesse for danske geoteknikere, vil der være mulighed for arbejde på udenlandske projekter.

Vi forestiller os

at du har en uddannelse som Civilingeniør eller Ph.d. med speciale i Geoteknik, og du har solid erfaring med Geoteknisk arbejde, både som projekterende og som fagprojektleder eller tilsynsførende.

 Kontakt og ansøgning:

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Martin Foget tlf.: +45 5251 9820. For at søge stillingen skal du blot sende dit cv og så vender vi tilbage med opfølgende spørgsmål. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så kom gerne til tasterne allerede nu. Søg her

Vi tilbyder

Vil du være en del af en arbejdsplads, der kombinerer det bedste af stort og småt? Vores styrke er, at vi arbejder i små effektive teams med støtte fra førende eksperter fra hele verden.

SYSTRA tilbyder dig et varieret arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Samtidig bliver du klædt på til arbejde med nogle af verdens førende eksperter både i Danmark og i udlandet. Vi er nu i en meget ekspansiv fase, hvilket betyder, at du som medarbejder kan være med fra starten og være med til at forme forretningen. Vi tilbyder karrieremuligheder på en moderne arbejdsplads med udfordrende og sjovt arbejde i lokale projekter samt mulighed for at deltage i internationale projekter.

Vil du også være med på SYSTRAs rejse fremad og skabe fremtidens infrastruktur? Send dit CV og ansøgning til os allerede i dag. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Om SYSTRA

SYSTRA er en international konsulentvirksomhed, og vi er førende inden for design, planlægning og udførelse af løsninger inden for infrastruktur som jernbaner, vej, letbaner og metro samt forsyning, miljø og vand, projektledelse og digitale. SYSTRA blev grundlagt i 1957 og har omkring 10.000 medarbejdere i 80 lande. Vi har mere end 1000 medarbejdere i Norden.

I SYSTRA Danmark er vi ca. 400 projektledere, rådgivere og specialister, som siden 2007 har arbejdet for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund. Vi har lokale kontorer i København, Albertslund, Aarhus, Esbjerg og Horsens. Mange af vores projekter er multidisciplinære, hvor vi samarbejder på tværs af organisation og landegrænser for at skabe løsninger, der gør verden mere grøn og digital.

Vi har været involveret i flere projekter, hvoraf de største er totalrådgiver på Ny jernbane over Vestfyn, teknisk rådgivning til DSB’s automatiseringsprojekt og til Banedanmarks elektrificeringsprojekt, udvidelse af Øresundsmotorvejen samt projektering af forskellige letbane- og metroprojekter for Metroselskabet.

 

Andre Job

Selvkørende installatør til Biotrans, primært Sjælland!

Selvkørende installatør til Biotrans, primært Sjælland!

Bliv del af den grønne omstilling, vær med til at gøre en forskel! Vi søger en frisk og serviceminded installatør til arbejde i hele DK, dog primært Sjælland. Du skal medvirke til at foretage installationer i PE-rør efter faste guidelines, inde/ude, i jord og...

Arkil søger projektchef til store infrastrukturprojekter

Arkil søger projektchef til store infrastrukturprojekter

Har du en passion for komplekse anlægsprojekter? Befinder du dig samtidig godt i en rolle, hvor du skal lede store projekter og levere kvalitet til tiden? Så har vi en spændende stilling til dig. Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur Arkil er en danskejet...