Panelbyg ApS

maj 2, 2024

Panelbygs vision er at være branchens foretrukne valg for byggematerialer og løsninger samt at være anerkendt for vores kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at de materialer, vi tilbyder, taler til den grønne omstilling.  Vi kan levere en bred vifte af produkter til forskellige formål, lige fra landbrugsprojekter, industrihaller og firma domiciler til renoverings- og nybyggeriprojekter.

Panelbyg tilbyder et bredt udvalg af:

Sandwichpaneler

PIR isolering

DryTile gulvbelægning

NoviBrick facadesystem

RETEXTIL facadebeklædning

Stålplader

Stålåse

Skruer og befæstigelse

Vakuumslifte

Panelbyg ApS

Tommy Kjær Bundgaard

Tel: +45 8832 1770

E-mail:info@panelbyg.dk
Hjemmeside: www.panelbyg.dk

 

Andre leverandører

Eco Cover

Eco Cover

- Wrap it - For den højeste kvalitet, ved aflevering af dit projekt til kunden! Vi har et primært mål om at medvirke til, at alle Skandinaviske byggeprojekter og renoveringer kan afleveres med en endnu højere kvalitet end det der tidligere har været gjort. Vi har stor...

Zeppelin Rental Danmark ApS

Zeppelin Rental Danmark ApS

Zeppelin Rental Danmark A/S (tidligere Cp ApS) er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning.  Du kan leje:  Kontor- og mandskabsmoduler  Containere Entreprenørmateriel Lifte Pavilloner Vores kundekreds spænder bredt og er både bygge- og...

Ravendo A/S

Ravendo A/S

OMRavendo A/S er en familiejet industrivirksomhed, som siden 1946 har leveret løsninger, der gør arbejdet lettere for håndværk, landbrug og industri.Vi leverer trillebøre, sækkevogne, lager- og transportvogne, elektriske vogne og andre former for transportmateriel til...