1.200 m2 skal transformeres til hotelværelser i Carlsberg Byen

juni 21, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Carl David

Brøchner Hotels er på vej med endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Et stort renoveringsarbejde igangsættes.

Af redaktionen

Hele 1.200 kvadratmeter i ‘Maltmagasinet’ i Carlsberg Byen skal transformeres til hotelværelser og skal stå klar i forsommeren 2025.

Kæden oplyser i en pressemeddelelse, at der er tale om et helt nyt hotelprodukt med et unikt og eksklusivt designudtryk, men som dog er forbundet til det 155 værelser store Hotel Ottilia, som kæden i dag driver i Carlsberg Byen.

Derfor kommer gæsterne til at kunne benytte sig af Hotel Ottilias services såsom morgenmad, fitnessfaciliteter mv.

“Hotel Ottilia har været en succeshistorie siden åbningen i 2019, og vi er stolte af fortsat at udvikle og bidrage til Carlsberg Byens blomstrende kulturliv,” udtaler Nickolas Krabbe Bjerg, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

Related Articles

Rådgivende ingeniører melder om rekordår

Rådgivende ingeniører melder om rekordår

Byggeriet går tilbage, og markedet er usikkert. Alligevel vokser de danske rådgivende ingeniørvirksomheder inden for både etablerede og nye sektorer. Men skal det fortsætte, skal ét problem løses.   Af redaktionen Omsætningen satte rekord, og branchen lander en...

Havnen i Struer skal transformeres – projektet er sendt i udbud

Havnen i Struer skal transformeres – projektet er sendt i udbud

Struer Kommune har sendt ’Stævnen’ i udbud. Over de kommende år vil man udvikle de tidligere industriområder på Struer Havn til en attraktiv ny bydel med både boliger, kulturliv og nye byrum.   Af redaktionen En ny promenade langs vandet, et nyt offentligt byrum...

NCC afleverer første store etape af Nordsjællands nye supersygehus

NCC afleverer første store etape af Nordsjællands nye supersygehus

I 2019 fik NCC den første af flere kontrakter på det enorme byggeprojekt i Hillerød, og nu er hospitalsprojektet nået frem til den første store aflevering.   Af redaktionen Det er anlægs- og rådhusarbejderne samt dele af lukningsarbejderne, der nu er nået så...