Aarhusiansk skole forbedres for stort beløb – tredje etape godkendt

januar 24, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto

Af redaktionen

Tredje etape etape af renoveringen af Tilst Skole er på trapperne, siden Magistraten i Aarhus har tiltrådt en anlægsbevilling på 61,4 millioner kr. til at modernisere og ombygge Tilst Skole og klubtilbud.

Den samlede anlægsramme for projektet udgør 79,9 millioner kr., og den nye bevilling til tredje etape er på 61,4 millioner kr., skriver Byens Ejendom.

Ombygningen skal sikre, at Tilst Skole er tidssvarende og understøtter god læring og en varieret skoledag, mens arbejdet består af etablering af et nyt ankomstområde og forplads på Tilst Skole og en modernisering af skolens lokaler, skriver Byens Ejendom.

Moderniseringen forventes at stå klar i begyndelsen af 2027.

 

Related Articles

Megabyggeri på Østerbro et stort skridt nærmere

Megabyggeri på Østerbro et stort skridt nærmere

En sten er ryddet af vejen på vej mod en længe ventet udvidelse og modernisering af nationalarenaen.   Af redaktionen Parken på Østerbro har 38.065 sæder. Men i praksis er topkapaciteten til fodboldkampe omkring 35.000 mennesker, da sikkerhedsmargen mv. ofte...

AAB og Nordstern sætter nyt liv i historiske rammer

AAB og Nordstern sætter nyt liv i historiske rammer

Boligforeningen AAB har valgt Nordstern til en ambitiøs renovering af afdeling 23 - en karakteristisk bebyggelse fra 1920'erne på ydre Østerbro.   Af redaktionen Projektet omfatter en gennemgribende ombygning og renovering af afdelingens 320 badeværelser til gavn...