Nyt superstadion på vej i Hvidovre

april 3, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Tom Fisk

Opkomlingen på den københavnske vestegn har sat kurs mod et større stadionbyggeri – og kommunen støtter op.

 

Af redaktionen

Målsætningen for Hvidovre Fodbold er at være blandt de 18 bedste klubber i Danmark.

For at nå det mål er det udover en stærk økonomi nødvendigt med moderne faciliteter til såvel træning som kamp. Og præcis det agter klubben nu at bygge. Det fremgår af en pressemeddelelse.

 

Processen er i gang

Formand for Hvidovre Fodbold, Lars Cramer-Larsen, glæder sig derfor over, at der netop er taget et initiativ i samarbejde med Hvidovre Kommune.

”Vi undersøger mulighederne for etablering af dels et nyt moderne superligastadion og dels en opgradering af de eksisterende træningsfaciliteter til glæde for hele elitefodbolden i Hvidovre Kommune. Ikke mindst ungdomsholdene,” siger formanden og peger på, at talenterne skal skabe fremtiden.

 

Kræver et seriøst stadion

Direktør Bo Tue Knudsen supplerer:

”Skal Hvidovre Fodbold fortsætte med at kunne tilbyde store fodboldoplevelser på stadion, kræver det ganske enkelt moderne og tidssvarende faciliteter – ikke kun for spillerne, men også for stadiongæsterne, fans og sponsorer,” siger han.

Direktøren tilføjer, at klubben er glad for samarbejdet med kommunen.

”Udviklingen i Hvidovre Fodbold kan ikke lade sig gøre uden en dedikeret indsats fra Hvidovre Kommune samt moderklubben HIF, medarbejderne i Hvidovre Fodbold og de mange trofaste fans, der støtter hver uge i både medgang og modgang. Derfor skal der lyde en stor tak til dem. Vi forpligtiger os til at fortsætte denne rejse til forhåbentlig endnu større oplevelser for alle i Hvidovre,” siger Bo Tue Knudsen.

 

Kilde: Hvidovre Fodbold

 

Related Articles

Historisk projekt i Aarhus på vej ind i afgørende fase

Historisk projekt i Aarhus på vej ind i afgørende fase

Hercules Fundering indleder funderingsarbejdet til det nye superstadion i Aarhus, der skal stå klar i sommeren 2026.   Af redaktionen Byggeriet af det nye, banebrydende fodboldstadion i Aarhus er i gang. Hercules Fundering, en del af NCC, har kørt de store...