Sponseret: Dansk produceret gennem 75 år – Ravendo

april 18, 2024

Foto: Ravendo

Foto: Ravendo

På byggepladsen er effektiv transport og nem håndtering af byggematerialer og værktøj afgørende for en smidig arbejdsproces. Ravendos udvalg af vogne til brug på byggepladser er skabt med dette formål for øje. F.eks. tilbyder vi med vores værktøjsvogne ikke blot sikker opbevaring af værktøjet, men også en problemfri måde at transportere det på, uanset hvor din arbejdsdag fører dig hen. Det samme gør sig gældende for vores solide gule sortiment af danskproducerede trillebøre, pladehunde, flaskevogne, stenvogne og transportvogne. De er udviklet og designet til lang holdbarhed, stor modstandsdygtighed overfor slid og dagligt brug, samt til at flytte tunge emner.

Vores gule serie er produceret i Danmark, på fabrikken i Viborg. Her er den fremstillet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og produceret ud fra tanker om ergonomi, kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed. Vi tilbyder 5 års garanti på alle manuelle gule vogne, der er produceret i Danmark.

Hos Ravendo A/S har vi mere end 75 års erfaring med produktion og levering af vogne, der skal gøre arbejdet lettere for byggebranchen. Du finder os på Klokkestøber vej i Viborg. Her beskæftiger vi 38 dygtige medarbejdere fordelt på lager, produktion, administration og salg. Vi har et omfattende produktsortiment inden for transportmateriel af både manuelle og eldrevne produkter. Vi leverer produkter i mange dele af verden til både private og professionelle, der vægter ergonomi og brugervenlighed og prioriterer udvikling og nytænkning højt. Ud over vores faste produktsortiment, tilbyder vi også underleverandørarbejde, hvor vi fremstiller færdige produkter eller dele af et produkt i henhold til kundens ønsker.

læs mere om Ravendo