Zeppelin Rental Danmark ApS

april 25, 2024

Zeppelin Rental Danmark A/S (tidligere Cp ApS) er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning. 

Du kan leje: 

  • Kontor- og mandskabsmoduler 
  • Containere
  • Entreprenørmateriel
  • Lifte
  • Pavilloner

Vores kundekreds spænder bredt og er både bygge- og anlægsbranchen, industrien og offentlige og private virksomheder og institutioner. 

Vores mission er enkel. Vi leverer kvalitetsprodukter, gennemtænkte løsninger og branchens bedste service for at bidrage til at skabe optimale processer og resultater for vores kunder. 

De fleste kender nok den familieejede virksomhed CP ApS, der blev grundlagt i 1986. I 2023 blev CP ApS dog opkøbt af Zeppelin Rental Danmark ApS, og de to virksomheder er nu slået sammen under ét samlet navn: Zeppelin Rental Danmark A/S.

Med det nye navn er vi blevet en del af noget større, og med det følger også en masse gode nye kollegaer og selvfølgelig en ny måde at gøre mange ting på. Det er vigtigt for os at fortælle, at selvom meget er nyt, så er vores værdier og gode service stadig det samme. 

Med 6 afdelinger i hele landet og ca. 180 medarbejdere står vi klar til at hjælpe dig med din byggeopgave. 

Gode links:

Byggeplads katalog – læs her

Produktside – læs her

Kontor-, mandskab og lagerfaciliteter  – læs her

Bæredygtighed – læs her

Zeppelin Rental Danmark ApS

Ring til os på vores hovednummer 72 11 29 00 eller direkte til én af afdelingerne: 

Viby Sj: 46 14 06 00
Brøndby: 72 11 29 01
Rødby: 72 11 29 03
Middelfart: 25 22 55 00
Galten: 75 14 06 00
Hørning: 72 11 29 04

Thomas Nielsen

Tel: +45 30 18 90 88

E-mail:tn@cp.dk
Hjemmeside: www.cp.dk

 

Andre leverandører

Eco Cover

Eco Cover

- Wrap it - For den højeste kvalitet, ved aflevering af dit projekt til kunden! Vi har et primært mål om at medvirke til, at alle Skandinaviske byggeprojekter og renoveringer kan afleveres med en endnu højere kvalitet end det der tidligere har været gjort. Vi har stor...

Panelbyg ApS

Panelbyg ApS

Panelbygs vision er at være branchens foretrukne valg for byggematerialer og løsninger samt at være anerkendt for vores kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at de materialer, vi tilbyder, taler til den grønne omstilling.  Vi kan levere en bred...

Ravendo A/S

Ravendo A/S

OMRavendo A/S er en familiejet industrivirksomhed, som siden 1946 har leveret løsninger, der gør arbejdet lettere for håndværk, landbrug og industri.Vi leverer trillebøre, sækkevogne, lager- og transportvogne, elektriske vogne og andre former for transportmateriel til...