Sponseret: Panelbyg er din dedikerede partner med kreative og innovative byggeløsninger

maj 2, 2024

Foto: Panelbyg

Foto: Panelbyg

Panelbygs vision er at være branchens foretrukne valg for byggematerialer og løsninger samt at være anerkendt for vores kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at de materialer vi tilbyder taler til den grønne omstilling. 

Sandwichpaneler:

Panelbyg tilbyder et bredt udvalg af sandwichpaneler med PIR-skum eller stenuldspaneler. Vi leverer i forskellige længder, farver (overflades kvaliteter), tykkelser og profileringer – alle naturligvis på fix mål. Sandwichpaneler med PIR skum har en særdeles god isoleringsværdi og er modstandsdygtig overfor fugt. Overordnet set bidrager paneler til hurtig og effektiv montage, maximal udnyttelse af bygningen pga. smalle konstruktioner og reduceret spild af materiale. 

Foto: Panelbyg

Stålplader:

Panelbyg gør det muligt for dig at skabe solide og stærke konstruktioner med vores forskellige typer af stålplader, der opfylder dine byggebehov. Vi leverer stålpladerne på fix mål, samt forskellige ståltykkelser, farver og overflade kvaliteter. Vi har et bredt udvalg fra forskellige leverandører, så vi kan hjælpe de fleste kunder. 

Vores stålplader er kendt for deres styrke og holdbarhed. Dette gør dem velegnede til både nybyggeri og renovering af industrielle, – kommercielle, – bolig, – og landbrugsbygninger, samt er designet til at modstå det nordiske klima og de udfordrende forhold i industri – og landbrugsområder.

Stålåse:

Panelbyg tilbyder et bredt udvalg af stålåse i forskellige tykkelser for at sikrer den optimale stabilitet og undgå unødig materiale forbrug. De kan leveres i ønsket længde med huller til montage. Derved kan byggeriet optimeres på bedste vis og montagetiden kan afkortes. 

Panelbyg tilbyder alt indenfor inddækninger, skruer, befæstelse og udover vores standardprofiler tilbyder vi specialtilpassede designprofiler i forskellige mål for at imødekomme vores kunders unikke behov.    

Med fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation vil Panelbyg være din samarbejdspartner om at finde den rigtige løsning. 

Vi er her for at hjælpe dig med at gøre dine byggeprojekter til en succes 

Panelbyg ApS – Kontaktoplysninger 

+45 8832 1770 

info@panelbyg.dk 

Eller find mere på www.panelbyg.dk

Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram