Nordstern hyret til nyt hotelbyggeri ved ToRVEhallerne i Vejle

maj 13, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Visualisering af projektet. Foto: Nordstern

En aftale er indgået imellem Ejendomsselskabet Select Development og Nordstern angående en omfattende udvidelse af hotelkapaciteten i forlystelsesetablissementet.

 

Af redaktionen

ToRVEhallerne rummer i dag 74 dobbeltværelser og får med udvidelsen tilføjet yderligere 87 værelser. Udvidelsen er tegnet af Arkitema og VITA.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordstern.

“Vi ser dette projekt som en fantastisk mulighed for at styrke ToRVEhallernes position som en central destination i Vejle,” siger Terje Thesbjerg, medejer af Select Development og ToRVEhallerne.

Han uddyber:

“Vi ønsker med denne investering at gøre ToRVEhallerne til en endnu mere attraktiv destination for både konference-, forretningsgæster og turister.”

 

Største kapacitet i området

Den forventede aflevering af det nye hotel er sat til januar 2026, og med udvidelsen får ToRVEhallerne den største kapacitet af hotelværelser i Vejle og nærområdet.

ToRVEhallerne er dog meget andet end hotelværelser. Det er et multihus, der fungerer som et centrum for byens kulturelle og gastronomiske liv – ToRVEhallerne er kendt for sit store udbud af spisesteder, der serverer alt fra asiatiske, italienske til lokale danske retter.

 

Nedrivning af p-kælder

Projektet omfatter nedrivningen af den nuværende parkeringskælder, som vil begynde i maj 2024, hvorefter selve byggeriet forventes igangsat i oktober samme år. I forbindelse med byggeriet bliver der også opført en ny parkeringskælder.

Byggeriet opføres i et tillidsbaseret samarbejde mellem parterne, ifølge pressemeddelelsen, og økonomien føres i såkaldt ‘åben bog’.

”Vi er i Nordstern glade for alle vores samarbejdsrelationer, men projekter som dette, hvor vi sidder på samme side af bordet fra start til slut, er vi altid lidt ekstra glade for. Det betyder meget for projektets tilblivelse, at vi er sammen om både at udvikle og gennemføre projektet og derigennem sikre både den bedste kvalitet og totaløkonomi,” siger Group CEO Torben Modvig.

 

Fakta:

  • Omfang: 87 værelser og parkeringskælder
  • Bygherre: Select Development
  • Totalentreprenør: Nordstern
  • Arkitekt: Arkitema
  • Ingeniør: VITA
  • Byggestart: oktober 2024
  • Byggeslut: januar 2026

 

Kilde: Nordstern

Related Articles

Den tredje Limfjordsforbindelse til 8,9 mia. kr. er vedtaget

Den tredje Limfjordsforbindelse til 8,9 mia. kr. er vedtaget

Et bredt flertal i Folketinget har d. 14. maj 2024 vedtaget anlægsloven for Limfjordsforbindelsen, som har været debatteret siden 1960’erne   Af redaktionen Anlægsloven for den tredje Limfjordsforbindelse - over Egholm - er vedtaget af et bredt flertal i...

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Jensen & Nielsen Gruppen har store investeringer i Hersted Industripark i Glostrup, hvor de skal nedrive eksisterende bebyggelser og opføre nye. Her fortæller udviklingschefen, hvad de kræver af deres leverandører.   Af Ebbe Fischer   Hele 30.000 m2...