Sponseret: Panelbyg nordisk forhandler af DryTile gulvbelægning

maj 23, 2024

Foto: Agrob-buchtal.de

Foto: Agrob-buchtal.de

Panelbyg kigger ind i fremtiden efter effektivitet, kvalitet og innovation

Hvad er DryTile?

DryTile tilbyder en unik metode til tør flisemontering, der eliminerer behovet for traditionel fliselim. En af DryTiles imponerende egenskaber er dens specielt udviklede korklag, der er baseret på polyolefiner. Det er frit for PVC, klor og plastik og endda egnet til kontakt med fødevarer. Korklaget genereres termisk fra korkgranulat under konstant tryk og påføres permanent på bagsiden af flisen.

Hvordan fungerer det?

Princippet er enkelt: Flisens egen vægt presser korklaget ned mod underlaget, hvor det klæber sig fast som vakuum. Dette garanterer at alt forbliver sikkert på plads. Korklaget forbedrer også lydisoleringen og beskytter mod stød.

DryTile fremskyder byggeprocessen

DryTile kan betrædes med det samme. Det betyder, at andre arbejdsopgaver såsom elektrisk installation, maling eller gipsarbejde kan fortsætte næsten uden afbrydelse.

Foto: Agrob-buchtal.de

Innovativ teknik

DryTile kan bidrage til den grønne omstilling og kan bidrager til at reducere CO₂-udledning og ressourceforbrug, da det lægges uden lim. Dette betyder også, at ved at lægge klinken uden lim ødelægges undergulvet ikke. DryTile kan være med til at skabe en mere bæredygtig byggeproces med fokus på genanvendelighed. 

Fremtiden for gulvbelægning er her!

Med DryTile kan du forvente kortere montage, fleksibilitet i design og holdbare gulve. Vi opfordrer dig til at udforske mulighederne for dette smarte og innovative produkt.

Fordele ved DryTile:

  • Holdbarhed: Drytile-fliser er modstandsdygtige over for sollys, UV-stråler og er lugtneutrale. Tunge møbler efterlader ingen mærker, og de er varmebestandige samt ikke-brandbare.
  • Genbrug: Flisen kan tages op uden at blive ødelagt, hvilket betyder at den kan lægges en gang til.
  • Fleksibel: Drytile er velegnet til forskellige anvendelser som nybyggeri, renovering, butikker, bilshowsrooms, kontorer, hoteller, skoler og restauranter.
  • Reducerer fodfaldslyd: En belægning af naturkork på bagsiden af fliserne reducerer fodfaldslyd.
  • Hurtig montage: Op til 8 gange hurtigere at montere end traditionel flise lægning. DryTile kræver kun et jævnt underlag, hvilket gør planlægningen enkel.
  • En ren løsning: Fliserne lægges tørt uden fliselim. Dette eliminerer lange tørretider.
  • Let at fjerne og reparere: Hvis du ønsker at ændre din indretningsstil eller er nødt til at erstatte beskadigede fliser, kan dette gøres hurtigt og nemt. 

Positiv feedback fra Holm Huse

Holm huse har valgt at prøve vores DryTile til køkkener i et par rækkehuse hos en kunde. 

 

”Vi hos Holm huse er imponeret over den enkle og effektive montering af DryTile. Det har tidsoptimeret vores arbejdsgang pga. den effektive lægning. Dertil er det meget tiltalende at fliserne kan tages op igen og genbruges. Vi hos Holm Huse kan godt lide at finde løsninger, der taler til den grønne omstilling, og her gør DryTile en positiv forskel.”

Foto: Agrob-buchtal.de

Se en video her: https://www.youtube.com/watch?v=uOazPYrDDKE 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores DryTile produkt, er du velkommen til at kontakte os: Tlf.: 88 32 17 70, info@panelbyg.dk

Se mere her: https://www.panelbyg.dk/produkter/drytile 

Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn.