Sponseret: RETEXTIL og Rionet til dit næste projekt

juni 3, 2024

Foto: RETEXTIL

Foto: RETEXTIL

Vi er glade for at præsentere jer for vores RETEXTIL og Rionet produkter. Disse alsidige materialer kan gøre dine byggeprojekter både mere innovative og funktionelle. Læs videre for at få mere at vide, hvordan RETEXTIL kan forvandle din facade eller skabe en terrasse, samt de mange anvendelsesmuligheder med Rionet og endda en kombination af disse.

RETEXTIL: Innovativ facade/hegn og dekorations beklædning

Hvad er RETEXTIL:
RETEXTIL er udviklet af 100% genanvendte materialer, 60% tekstil og 40% plastfolie affald. Dette materiale er over 40% stærkere end traditionelle plastmaterialer, og så er det vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtigt over for ekstreme vejrforhold.  RETEXTIL understøtter den cirkulære økonomi og bidrager til reducerede CO2-udslip, mens det sikrer lang holdbarhed for produkterne.

Hvorfor RETEXTIL

– Over 40% stærkere end traditionelle plastmaterialer.

– Vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtig over for ekstreme vejrforhold.

– Absorberer ikke fugt og påvirkes ikke af sollys, alger eller kemikalier.

Anvendelsesmuligheder:
RETEXTIL tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder fra stærke stolper til stilfulde facadebeklædninger og dekorative elementer, velegnet til både nybyggeri og renovering. Kort sagt så kan RETEXTIL bruges i stedet for træ.

 

Facadebeklædning/Hegn:
RETEXTIL giver en moderne og naturlig finish til bygningens facade. Dets struktur sikrer langvarig holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Terrasse: RETEXTIL er ideel til terrasser takket være dens modstandsdygtighed over for vejr og slid.

Stolper: RETEXTIL stolper er en ideel løsning til at støtte rionettet, hvilket giver stabilitet og styrke til konstruktioner som hegn.

  • Støtte og struktur: RETEXTIL stolper sikrer, at rionettet står fast og stabilt.
  • Fleksibilitet: Stolperne findes i forskellige længder, så de kan tilpasses til dit specifikke projekt.

     

Produktudvalg: RETEXTIL-serien omfatter glatte og riflet overflader i tre farvevalg, så du kan opnå det ønskede udseende.

Foto: RETEXTIL

Rionet: Fleksible løsninger til dit byggeprojekt

Hvorfor rionet:
Vores rionet er fremstillet af stål som efterfølgende er varmgalvaniseret, som sikrer ekstra lang holdbarhed og modstandskraft over for elementerne. Uanset om det er solskin, regn eller sne. Formaterne er lette at håndtere/tilpasse og montere.
Produktudvalg:
Vi tilbyder rionet i forskellige størrelser og tykkelser, så du kan vælge præcis den type, der passer til dit projekt.

Anvendelsesmuligheder:
Galvaniseret rionet er et alsidigt materiale, der kun begrænses af din fantasi. Brug det til havehegn, espalier, hundegård, tyverisikring eller andre kreative projekter.

FOTO: Panelbyg

Komplette sæt:
For at gøre monteringen så enkel så muligt kan vi levere komplette sæt, med RHS-stolper, skruer og beslag og nu kan du også kombinerer RETEXTIL stolper med rionet.

 

Vores mission er at skabe byggeløsninger, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også taler til den grønne omstilling.

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning så er vores team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på +45 88 32 17 70 eller på info@panelbyg.dk

www.panelbyg.dk

FOTO: Panelbyg