Wedi

januar 6, 2024

Winter is coming

– hold fødderne varme og hovedet koldt

Det er sådan en ’ummm-følelse’ at træde på et opvarmet gulv. Varmen kan du allerede nu få i fødderne – om end kortvarigt – ved hurtigt at løbe hen og bestille din nye gulvvarme fra wedi. I dette efterår er priserne på gulvvarmesystemet wedi PreLine nemlig sat ned, så i denne vinter er der ingen grund til at have kolde fødder, når du går i bad eller tilbringer tid i dit eget personlige velvære-rum.

Drømmer du om varme og om at holde kulden og vinteren lidt på afstand – i hvert fald indendørs, så er det måske tid til at få installeret varme i dit vådrumsgulv, og det er ikke svært.

Gulvvarme har tidligere været en bekostelig og besværlig affære at få installeret, men wedi har skabt en helt ny målestok for, hvor nemt og fleksibelt det nu er, at etablere gulvvarme i stort set alle byggerier, hvad enten du gør det selv, eller får en fagmand til at gøre arbejdet.

Wedi GmbH
Hvedemarked 5
3520 Farum

Mail: info@wedi.dk
Telefon: +45 47 38 23 29
Hjemmeside: https://wedi.dk

Velvære i hver en knogle

Med wedi PreLine får du vandbåret gulvvarme, som er sund for krop og sjæl. Fra det lune gulv spreder varmen sig ikke kun til rummet du er i, men hele kroppen drager fordel af, at det underlag man går og står på, er varmet op, og det får dig til at slappe mere af.

Og det er ikke kun den fysiske oplevelse og varmepåvirkningen af dine fødder, som gør at du slapper af, nej, det er også det faktum, at wedi-produkter er gennemtestede.

Når varmen installeres i et gulv med wedi PreLine, ved du, at alt det tekniske i forhold til installation, sikkerhed og varmeøkonomi er på plads. Din garanti for langvarig kvalitet sørger wedi for – du skal bare sænke skuldrene og nyde det.

 

Udnyt, at der lige nu er en fordelagtig pris på wedi PreLine – klik ind og læs mere https://bygmedwedi.dk/preline/

Andre leverandører

Ravendo A/S

Ravendo A/S

OMRavendo A/S er en familiejet industrivirksomhed, som siden 1946 har leveret løsninger, der gør arbejdet lettere for håndværk, landbrug og industri.Vi leverer trillebøre, sækkevogne, lager- og transportvogne, elektriske vogne og andre former for transportmateriel til...

Kyst-Havneviden

Kyst-Havneviden

Rådgivningsfirma etableret af Henrik Steinecke Jeg etablerede mit rådgivningsfirma i starten af 2013. Kyst-havneviden er et enkeltmandsfirma, der alt efter projektets art samarbejder med andre rådgivende firmaer, borgere og myndigheder. Jeg har rådgivet i større og...

Molt Wengel

Molt Wengel

Molt Wengel er Danmarks største specialiserede advokatkontor for byggebranchen Vi tænker i løsninger frem for juridiske hårdknuder, og vores fokus er på muligheder og fælles succes i stedet for ansvar- og risikofraskrivelse. Læs alt om vores ydelser. Molt Wengel gør...