Wedi

januar 6, 2024

Winter is coming

– hold fødderne varme og hovedet koldt

Det er sådan en ’ummm-følelse’ at træde på et opvarmet gulv. Varmen kan du allerede nu få i fødderne – om end kortvarigt – ved hurtigt at løbe hen og bestille din nye gulvvarme fra wedi. I dette efterår er priserne på gulvvarmesystemet wedi PreLine nemlig sat ned, så i denne vinter er der ingen grund til at have kolde fødder, når du går i bad eller tilbringer tid i dit eget personlige velvære-rum.

Drømmer du om varme og om at holde kulden og vinteren lidt på afstand – i hvert fald indendørs, så er det måske tid til at få installeret varme i dit vådrumsgulv, og det er ikke svært.

Gulvvarme har tidligere været en bekostelig og besværlig affære at få installeret, men wedi har skabt en helt ny målestok for, hvor nemt og fleksibelt det nu er, at etablere gulvvarme i stort set alle byggerier, hvad enten du gør det selv, eller får en fagmand til at gøre arbejdet.

Wedi GmbH
Hvedemarked 5
3520 Farum

Mail: info@wedi.dk
Telefon: +45 47 38 23 29
Hjemmeside: https://wedi.dk

Velvære i hver en knogle

Med wedi PreLine får du vandbåret gulvvarme, som er sund for krop og sjæl. Fra det lune gulv spreder varmen sig ikke kun til rummet du er i, men hele kroppen drager fordel af, at det underlag man går og står på, er varmet op, og det får dig til at slappe mere af.

Og det er ikke kun den fysiske oplevelse og varmepåvirkningen af dine fødder, som gør at du slapper af, nej, det er også det faktum, at wedi-produkter er gennemtestede.

Når varmen installeres i et gulv med wedi PreLine, ved du, at alt det tekniske i forhold til installation, sikkerhed og varmeøkonomi er på plads. Din garanti for langvarig kvalitet sørger wedi for – du skal bare sænke skuldrene og nyde det.

 

Udnyt, at der lige nu er en fordelagtig pris på wedi PreLine – klik ind og læs mere https://bygmedwedi.dk/preline/

Andre leverandører

Absorb – Scan Convert

Absorb - Scan Convert

AbSorb® støjskærme har en kerne, som er beskyttet at en membran og alle øvrige dele er fremstillet af vejrbestandige materialer.  Derfor tør vi godt love, at AbSorb® støjskærme er absolut...

Read More
Unisecure

Unisecure

Unisecure is a proactive security expert that takes your security seriously. Unisecures mål er, at indbrud slet ikke finder sted   Men hvad så hvis uheldet alligevel er ude? Ja, så hjælper Unisecure...

Read More
Ravendo A/S

Ravendo A/S

OMRavendo A/S er en familiejet industrivirksomhed, som siden 1946 har leveret løsninger, der gør arbejdet lettere for håndværk, landbrug og industri.Vi leverer trillebøre, sækkevogne, lager- og...

Read More