Ravendo A/S

april 18, 2024

OM
Ravendo A/S er en familiejet industrivirksomhed, som siden 1946 har leveret løsninger, der gør arbejdet lettere for håndværk, landbrug og industri.
Vi leverer trillebøre, sækkevogne, lager- og transportvogne, elektriske vogne og andre former for transportmateriel til hele verden.
Vores produkter er alle fremstillet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og er dansk produceret ud fra tanker om ergonomi, kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed.

GARANTI
Vores produkter har en stor lasteevne, der kan holde til at fragte emner fra A til B gentagende gange, så det er et krav, at alle vores produkter skal holde til det efter daglig brug og gentagne belastninger. Det stiller store krav til både kvalitet, design og materialer.

For at opnå og fastholde den høje kvalitet foretager vi løbende grundige tests af alle vores produkter.

læs mere om Ravendo garantien her

Gode links:

Produkter – læs her

Find forhandler – læs her

Bæredygtighed – læs her

Ravendo A/S

Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg

E-mail: ravendo@ravendo.com
Telefon: (+45) 86 44 73 11
Hjemmeside: www.ravendo.com/da

 

Andre leverandører

Eco Cover

Eco Cover

- Wrap it - For den højeste kvalitet, ved aflevering af dit projekt til kunden! Vi har et primært mål om at medvirke til, at alle Skandinaviske byggeprojekter og renoveringer kan afleveres med en endnu højere kvalitet end det der tidligere har været gjort. Vi har stor...

Panelbyg ApS

Panelbyg ApS

Panelbygs vision er at være branchens foretrukne valg for byggematerialer og løsninger samt at være anerkendt for vores kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Vi bestræber os på at de materialer, vi tilbyder, taler til den grønne omstilling.  Vi kan levere en bred...

Zeppelin Rental Danmark ApS

Zeppelin Rental Danmark ApS

Zeppelin Rental Danmark A/S (tidligere Cp ApS) er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning.  Du kan leje:  Kontor- og mandskabsmoduler  Containere Entreprenørmateriel Lifte Pavilloner Vores kundekreds spænder bredt og er både bygge- og...