AI: Dansk branchespecialist ekspanderer – køber finske Zeroni

april 15, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

EG Construction – en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware – opkøber endnu en konkurrent.

 

Af redaktionen

Senior Vice President i EG Construction, Aleksander Bjaaland, glæder sig over opkøbet:

“Zeronis og EG Constructions produktporteføljer komplementerer hinanden godt, og vil give os muligheden for at tilbyde kunderne endnu flere fordele ved at digitalisere styringen af arbejdskraft og frigive ressourcer til vigtige opgaver,” siger han.

Læs analyse: Hvilken rolle spiller AI i fremtidens byggeri?

Forbedret byggesoftware

Opkøbet blev endeligt gennemført den 27. marts 2024 – og lægger sig til en række andre de senere år – efter alle godkendelser kom i hus. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse dateret d. 2. april 2024.

“Zeroni passer perfekt til den byggesoftware, vi tilbyder i Finland, og jeg ser frem til også at kunne tilbyde vores kunder i Danmark, Sverige og Norge endnu mere specialiseret software, der sparer dem tid og understøtter sikkerheden på byggepladsen,” siger Aleksander Bjaaland og tilføjer:

“Jeg er meget tilfreds med, at myndighederne har godkendt handlen, og nu glæder vi os til at starte samarbejdet med vores nye kolleger”.

 

Om: Zeroni

Zeroni er specialiseret i udvikling af digital arbejdskraft- og kontraktstyring til bygge- og industrivirksomheder i Finland. Den cloudbaserede software understøtter samtidig en bedre sikkerhedskultur i byggeriet og industrien. Virksomheden blev etableret i 1991, beskæftiger 21 medarbejdere og har hovedkontor i Espoo i Finland.

 

Om: EG

EG udvikler fremtidens vertikale software, der påvirker kunderne og samfundet på en bæredygtig måde. EG beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere primært i Norden, og i 2022 omsatte koncernen for 2,1 mia. kr.

 

Kilde: EG

Related Articles

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Jensen & Nielsen Gruppen har store investeringer i Hersted Industripark i Glostrup, hvor de skal nedrive eksisterende bebyggelser og opføre nye. Her fortæller udviklingschefen, hvad de kræver af deres leverandører.   Af Ebbe Fischer   Hele 30.000 m2...

SYSTRA vinder rammeaftale på teknisk rådgivning for Sund & Bælt

SYSTRA vinder rammeaftale på teknisk rådgivning for Sund & Bælt

Sund & Bælt har udbudt fire parallelle rammeaftaler om teknisk rådgivning og bistand, hvoraf SYSTRA er blevet tildelt den ene.   Af redaktionen Rammeaftalen løber de næste fire år, og direktør i RAIL i SYSTRA Danmark, Per Lindholm Larsen,  er tilfreds med...

Du kan dele AI op i to dele for at få overblik over mulighederne

Du kan dele AI op i to dele for at få overblik over mulighederne

Det kan være svært at overskue, hvad AI betyder for branchen. Men du kan dele det op og tage den derfra, lyder et råd. Især de lidt mindre virksomheder kan hurtigt hente fordele.   Af Ebbe Fischer ”For det første giver AI adgang til nogle ’assistenter,’ der kan...