SYSTRA vinder rammeaftale på teknisk rådgivning for Sund & Bælt

maj 2, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Femern Bælt-tunnellen under opførelse. Foto: Sund & Bælt

Sund & Bælt har udbudt fire parallelle rammeaftaler om teknisk rådgivning og bistand, hvoraf SYSTRA er blevet tildelt den ene.

 

Af redaktionen

Rammeaftalen løber de næste fire år, og direktør i RAIL i SYSTRA Danmark, Per Lindholm Larsen,  er tilfreds med ordren:

”Vi er utrolig glade for, at vi kan fortsætte vores gode samarbejde med Sund & Bælt. Den tidligere rammeaftale vandt SYSTRA også i sin tid, og den nye rammeaftale omhandler samme scope of work, så vi er rigtig godt inde i arbejdet,” siger direktøren i en pressemeddelelse.

Sund & Bælt ejer og driver bl.a de tre faste forbindelser; Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen og den kommende Femern-forbindelse.

Opgaver og projekter under rammeaftalen omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med drift og vedligehold, mindre bygge-og anlægsopgaver, reinvestering og nyanskaffelser af jernbanetekniske anlæg og almindelige bygværker.

Derudover omfatter rammeaftalen bygherrerådgivning og projektering af større infrastrukturprojekter, herunder forundersøgelser med anlægs-og miljømæssige vurderinger, ifølge pressemeddelelsen.

 

Kilde: SYSTRA Danmark

Related Articles

AI-INDSIGT: Kan byggeriet igen være først med ny teknologi?

AI-INDSIGT: Kan byggeriet igen være først med ny teknologi?

Magnus Therkildsen er softwareingeniør, AI-specialist og Senior Manager i EG Construction - en underafdeling af hastigt ekspanderende EG. Fremover vil han skrive til Building News med fokus på, hvordan AI kan skabe værdi i byggeriet.   Af Magnus Therkildsen...