SYSTRA vinder rammeaftale på teknisk rådgivning for Sund & Bælt

maj 2, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Femern Bælt-tunnellen under opførelse. Foto: Sund & Bælt

Sund & Bælt har udbudt fire parallelle rammeaftaler om teknisk rådgivning og bistand, hvoraf SYSTRA er blevet tildelt den ene.

 

Af redaktionen

Rammeaftalen løber de næste fire år, og direktør i RAIL i SYSTRA Danmark, Per Lindholm Larsen,  er tilfreds med ordren:

”Vi er utrolig glade for, at vi kan fortsætte vores gode samarbejde med Sund & Bælt. Den tidligere rammeaftale vandt SYSTRA også i sin tid, og den nye rammeaftale omhandler samme scope of work, så vi er rigtig godt inde i arbejdet,” siger direktøren i en pressemeddelelse.

Sund & Bælt ejer og driver bl.a de tre faste forbindelser; Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen og den kommende Femern-forbindelse.

Opgaver og projekter under rammeaftalen omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med drift og vedligehold, mindre bygge-og anlægsopgaver, reinvestering og nyanskaffelser af jernbanetekniske anlæg og almindelige bygværker.

Derudover omfatter rammeaftalen bygherrerådgivning og projektering af større infrastrukturprojekter, herunder forundersøgelser med anlægs-og miljømæssige vurderinger, ifølge pressemeddelelsen.

 

Kilde: SYSTRA Danmark

Related Articles

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Jensen & Nielsen Gruppen har store investeringer i Hersted Industripark i Glostrup, hvor de skal nedrive eksisterende bebyggelser og opføre nye. Her fortæller udviklingschefen, hvad de kræver af deres leverandører.   Af Ebbe Fischer   Hele 30.000 m2...

Du kan dele AI op i to dele for at få overblik over mulighederne

Du kan dele AI op i to dele for at få overblik over mulighederne

Det kan være svært at overskue, hvad AI betyder for branchen. Men du kan dele det op og tage den derfra, lyder et råd. Især de lidt mindre virksomheder kan hurtigt hente fordele.   Af Ebbe Fischer ”For det første giver AI adgang til nogle ’assistenter,’ der kan...

Specialist: Sådan kan AI hjælpe dig i byggebranchen

Specialist: Sådan kan AI hjælpe dig i byggebranchen

Når man skal til at bruge AI i byggeprocessen, er der ét begreb, man især skal holde sig for øje.   Af Ebbe Fischer EG Construction - en softwareudvikler - har endnu ikke produkter på markedet, der anvender AI, men de er på vej i slutningen af 2024. Det fortæller...