Hoffman lander ordre til over en halv milliard på Rådhuspladsen

april 17, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Sådan så Rådhuspladsen ud i 1965 - da havde Helmerhus allerede stået der i 72 år. Det er bygningen i midten med Utrecht-skiltene. Foto: Wikimedia Commons

VARTEGN: Hoffman A/S – et datterselskab af den største norske entreprenør, Veidekke – har fået opgaven at renovere og ombygge det historiske Helmerhus, lige ved Rådhuspladsen i hjertet af København.

 

Af redaktionen

Kontrakten har en værdi af 580 mio. kr., og opgavestiller er Square Copenhagen ApS – en del af det tyske ejendomsselskab Proteus.

CEO i Proteus, Dr. Jürgen Büllesbach, er tilfreds med aftalen.

“Vi glæder os til at restaurere og transformere et historisk vartegn i København med respekt for byen sammen med Hoffmann og vores partnere,” siger han i en pressemeddelelse.

 

En københavnerklassiker

Helmerhus blev opført i år 1893 og vil efter ombygningen rumme 15.000 m2 kontorlokaler, 1.200 m2 boligareal og 3.000 m2 til butikker og serveringssteder.

Projektet er udviklet af Hoffmann, VITA ingeniører, Henning Larsen Architects, Emcon og AM Alpha.

 

Glad Hoffmann-direktør

Torben Bjørk er adm. direktør i Hoffmann A/S. Han uddyber:

“Vi ser frem til at gennemføre forvandlingen af Helmerhus. Projektet her på Rådhuspladsen i København har høj prestige og følger i fodsporene på andre succesfulde projekter, som Hoffmann har gennemført i det indre København. Såsom 25Hours Hotel Copenhagen, Tivoli Corner og CitizenM Copenhagen Hotel,” siger han i pressemeddelelsen.

Related Articles

Renoveringsopgaver på vej syd for Aalborg

Renoveringsopgaver på vej syd for Aalborg

Himmerland Boligforening skal i gang med første fase af en totalrenovering af afdelingen Enggården, der ligger midt i Skørping cirka 30 km syd for Aalborg.   Af redaktionen "Vi har netop afsluttet en urafstemning blandt afdelingens beboere. Den viser en stor...