Sweco skal rådgive Forsvaret om massive investeringer i byggeri og renovering

juni 7, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

Chef for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Anders Mærkedahl Pedersen, og Swecos adm. direktør, Dariush Rezai, har underskrevet en vigtig aftale i relation til de mange midler, regeringen har øremærket til området.

 

Af redaktionen

Rammeaftalen, der blev underskrevet d. 30. maj 2024, er et strategisk samarbejde med én bygherrerådgiver – og det er nyt. 

Ejendomsstyrelsen forventer de kommende år at skulle bygge mere efterhånden som det nuværende forsvarsforlig udmøntes, og nu er en rammeaftlae med Sweco altså på plads.

Det melder Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse i en pessemeddelelse. 

“Vi har behov for at kunne igangsætte bygge- og anlægsprojekter hurtigt og effektivt,” skriver styrelsen og tilføjer: 

“Ved at have en gennemgående rådgiver i den indledende fase af et byggeprojekt, opbygger vi en fælles viden og erfaring, der vil optimere byggeriet i Forsvaret. Det strategiske samarbejde skal sikre et tværgående perspektiv i opgaveløsningen og styrke erfaringsopsamlingen.”

Samarbejdet med Sweco løber i fire år fra maj 2024.

 

Akutpakke om Forsvaret i hus – mange byggeordrer på vej

Related Articles

Renoveringsopgaver på vej syd for Aalborg

Renoveringsopgaver på vej syd for Aalborg

Himmerland Boligforening skal i gang med første fase af en totalrenovering af afdelingen Enggården, der ligger midt i Skørping cirka 30 km syd for Aalborg.   Af redaktionen "Vi har netop afsluttet en urafstemning blandt afdelingens beboere. Den viser en stor...