Del af gigaprojekt i Glostrup sendes i offentlig høring – ønsker undtagelse

maj 17, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Energepic

Ny lokalplan for Hersted Industripark sendes i otte ugers offentlig høring for at gøre plads til nyt projekt. Det blev besluttet på det seneste møde i kommunalbestyrelsen den 14. maj 2024.

Af redaktionen

Projektudvikler Anders Refvik Tindbæk købte i efteråret 2021 ejendommen Malervangen 1 i Hersted Industripark for 34,5 millioner kr.

Malervangen rummer en tom kontorbygning fra 1970, der skal erstattes af boliger, og man har nu behov for en ny lokalplan. Det skriver Dansk Byudvikling.

 

Læs Building News’ interview med central udvikler i området. Artiklen fortsætter længere nede.

’Affordable living-koncept’ i Hersted Industripark skal huse 24.000 indbyggere

 

Dispensation på vej

Lokalplanen for Hersted Industripark fastlægger et maksimalt etageareal på 8.750 kvadratmeter, men derudover rummer det dispositionsmulighed for at forøge etagearealet med op til 165 kvadratmeter.

Formand for Miljø- & Byudvalget, Marianne Burchall (S), sagde følgende på kommunalbestyrelsesmødet i maj, da lokalplanen blev sendt i høring.

”Retningslinjen gør det muligt, at den specifikke bebyggelsesprocent i særlige tilfælde kan afviges begrundet i arkitektoniske, miljømæssige, energimæssige eller funktionsmæssige hensyn.”

 

Sådan bliver du leverandør til nyt megaområde i Storkøbenhavn

Related Articles

Historisk projekt i Aarhus på vej ind i afgørende fase

Historisk projekt i Aarhus på vej ind i afgørende fase

Hercules Fundering indleder funderingsarbejdet til det nye superstadion i Aarhus, der skal stå klar i sommeren 2026.   Af redaktionen Byggeriet af det nye, banebrydende fodboldstadion i Aarhus er i gang. Hercules Fundering, en del af NCC, har kørt de store...