Hotel- og lejlighedskompleks på 6.000 m2 på vej i Thyborøn

juni 10, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Mikael Blomkvist

Et stort byggeri med hotelværelser og ferielejligheder skal stå færdigt senest i 2028. Den tyske ejendomsmæglerkoncern Robert C. Spies Nordics er drivkraften bag.

 

Af redaktionen

Robert C. Spies Nordics har indgået et samarbejde med danske Werk Arkitekter om at opføre byggeriet, der skal ligge på en 5.400 kvadratmeter stor grund.

Det samlede etageareal bliver på 6.000 kvadratmeter, oplyser Robert C. Spies Nordics i en pressemeddelelse.

“For os er det en ære at få lov til at sætte vores præg på et projekt som dette i et unikt og spændende område, der helt adskiller sig fra det, vi kender i Tyskland,” siger Andreas Fuchs, administrerende direktør for Robert C. Spies Nordics.

Når den indledende planlægningsfase er overstået, skal projektet efter planen overdrages til enten en dansk eller tysk investor.

Lemvig-borgmester Erik Flyvholm er begejstret for udsigten til endnu mere aktivitet på havnen.

“Projektet er af strategisk vigtig betydning for området som turistdestination og for Thyborøns infrastruktur. Det nye byggeri vil være med til at samle havnen, promenaden og byens strøg. Dertil skabes nye opholdsmuligheder med helårsudnyttelse for både besøgende og erhvervsdrivende – og dermed et spændende alternativ til feriehusene i området,” siger Erik Flyvholm i pressemeddelelsen.

 

Related Articles

Norske ejendomsinvestorer indtager København

Norske ejendomsinvestorer indtager København

173 boliger på Amager er solgt til et norsk joint venture med store planer i København. Navnet er 'Greater Copenhagen Residential'.   Af redaktionen Nordmændene har indgået en trecifret millionhandel for overtagelsen af den nyopførte ejendom 'Englandshaven'. Det...