Udbud for 5,5 mia. kr. på vej fra Vejdirektoratet

marts 9, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

En lang række større og mindre udbud er på vej i år og næste som led i Infrastrukturplan 2035. Det melder Vejdirektoratet.

 

Af redaktionen

Hele 200 repræsentanter fra danske entreprenørvirksomheder var onsdag d. 6. marts 2024 samlet i Middelfart til Vejdirektoratets årlige leverandørdag. Det skriver Grøn Teknik.

 

Udbud på vej i 2024-25

Pointen var at præsentere de mange både store og små entrepriser, som kommer i udbud i år og næste år.

Vejdirektoratet vil således udbyde projekter til en værdi af 5,5 milliarder kroner – spredt over hele landet.

”Vores udbud er fordelt på 65-70 entrepriser. Dertil kommer vedligehold,” sagde anlægsdirektør Erik Stoklund Larsen fra Vejdirektoratet, ifølge Grøn Teknik.

Han tilføjede, at man forventer stigende anlægsudgifter de kommende fem år, og så havde han en venlig hilsen til Christiansborg:

”Det er glædeligt, at politikerne indtil videre følger planen fra Infrastrukturplan 2035, så vi ikke sidder med en bekymring om, at noget trækkes i langdrag,” sagde anlægsdirektøren.

 

Mange mindre projekter med

I 2024/25 er mange mindre projekter i puljen, ifølge Grøn Teknik.

Herunder bl.a. 13 cykelstier, 22 krydsombygninger, 15 støjskærme, 11 ladeparker, landevejsudvidelser, vandløbssikring, rastepladser samt ladepunkter til lastbiler.

 

Related Articles

Sådan vil Esbjerg Kommune fokusere ved centralt udbud

Sådan vil Esbjerg Kommune fokusere ved centralt udbud

Museumspladsen på Østergade 42 i den centrale del af Esbjerg - også kaldet Bibliotekshaven - har i mange år været en populær parkeringsplads. Nu udbydes grundarealet på 11.831 m² med en estimeret byggeret på 13.500 m².   Af redaktionen EDC Poul Erik Bech skal...

Her er hvad kommunerne går op i, når de køber ind

Her er hvad kommunerne går op i, når de køber ind

Platformen Comdias fire udbudsmoduler indrammer, hvor kommunernes indkøbsfokus ligger. Building News har talt med virksomhedens direktør for at forstå feltet. Af Ebbe Fischer Comdia er specialist inden for udbuds- og indkøbssoftware og har en lang historik med at...