Per Aarsleff går all in på ny grøn trend

maj 29, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Sådan kan biodiversitet i byggeriet se ud. Foto: Per Aarsleff

TENDENS: Flere og flere i branchen bringer biodiversitet i spil som del af den grønne omstilling. Senest kommer en af de helt tunge aktører med sin egen guide på feltet, mens direktøren taler om at inspirere.

 

Af redaktionen

”Uanset hvor vi arbejder, om det er by eller land, i Danmark eller udlandet, skal vi også tage ansvar for biodiversiteten.”

Sådan lyder en udmelding fra Per Aaarsleff A/S d. 17. maj 2024.

Artiklen fortsætter længere nede

Tendens: Mere biodiversitet i byggeriet – nyt spektakulært projekt i Vejle

”Hvordan sikrer vi, at vores arbejde forstyrrer det hjemmehørende dyre- og planteliv mindst muligt? Og hvordan indtænker vi løsninger, som bidrager til øget artsrigdom – både på kort og langt sigt? Det er spørgsmål, vi skal kunne besvare,” lyder det på entreprenørens eget site.

Ny guide klar

Derfor har man udgivet en ny guide, der skal inspirere medarbejderne til at understøtte biodiversiteten.

Guiden indeholder både små og store tiltag – og guiden er inddelt på en måde, så man kan dykke ned og finde lige netop den løsning, der passer på det pågældende projekt.

Ambitionen er at komme videre ad et spor med fokus på mere end bare sorte og røde tal i regnskabet – men også på den grønne bundlinje.

 

Direktør vil inspirere

Adm. koncerndirektør, Jesper Kristian Jacobsen, udtrykker sine store ambitioner i en intro til guiden:

”Vi vil bidrage positivt til biodiversiteten og økosystemerne i vores hverdag og på vores projekter – og håber vi kan inspirere andre til at gøre det samme.”

 

Kilde: Per Aarsleff

Related Articles

Ny politisk aftale stiller ambitiøse klimakrav til byggeri

Ny politisk aftale stiller ambitiøse klimakrav til byggeri

Regeringen, Socialistisk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet er blevet enige om en aftale, der sætter ambitiøse grænser for, hvor meget CO2 et nyt byggeri må udlede. Af redaktionen Med aftalen bliver klimakravene for...

Verdens første CO2-neutrale bydel på vej i Middelfart

Verdens første CO2-neutrale bydel på vej i Middelfart

Middelfart Kommune indgår udviklingsaftale, der rammesætter, hvordan store ambitioner om klimaneutralitet bliver udmøntet til et af de mest bæredygtige boligudviklingsprojekter i verden.   Af redaktionen Naturbyen er et boligprojekt i Middelfart Kommune....